awkward

Deze 8 dingen blijven ondanks een lange relatie altijd nog ongemakkelijk

Hoewel je eruit kunt zien als een holbewoner en volledig jezelf kunt zijn in een relatie, zijn er altijd van die dingen die ongemakkelijk blijven. Van het praten over je ex, tot het knippen van je teennagels: deze dingen zijn en blijven awkward (in de meeste relaties dan)!

1. Ruzie

Een ruzie met zijn tweeën is al vervelend, laat staan een ruzie met een familielid. Als je boyfriend of girlfriend aan het bekvechten is met zijn/haar broertje, zusje, vader of moeder en jij er zo bij zit van…

2. Scheren

Of je nou in een lange of kortere relatie zit, het onderwerp scheren kan gevoelig blijven. Moet ik me al scheren? Vindt hij/zij het vervelend als ik me niet scheer? Ben ik te harig?

3. Exen

Elkaars exen blijft ook altijd een gevoelig onderwerp. Zeker wanneer je jouw (of zijn/haar) ex samen met je lover in het openbaar tegenkomt. Remember: een ex is een ex voor een reden dus no need to panic.

4. Gekke gewoontes

Misschien ben je gewend dat er niemand om je heen is als jij je weird ass habits uitoefent. Surprise! Je bf of gf mag nu alles meebeleven. Van het stiekem peuteren in je neus, tot het kijken van puisten-uitknijp filmpjes.

5. Die ene vriend(in)

Misschien herken je het wel: jouw lover heeft een vriend of vriendin die je écht niet kan uitstaan. Toch is hij of zij overal! Het lijkt wel alsof hij/zij jou opzettelijk wilt irriteren.

6. Money

Zo nu en dan wordt er in een relatie over geld gesproken. Geld blijft een lastig topic en kan nog wel eens voor ongemakkelijke situaties en tikkies zorgen…

Deze memes herken je sowieso als je een lange relatie hebt!

7. Tenen

Tenen zijn voor de meesten überhaupt niet echt het chillste onderwerp in life, en dit verandert ook niet in een relatie.

8. Naar de wc gaan

De laatste verschilt heel erg per stel. Waar sommigen 0 schaamte hebben en er op los boeren, scheten, poepen en plassen, kan het bij andere stellen nog heel lang awkward zijn. Zeker als je suuuuper nodig moet, maar niet durft te gaan omdat je bang bent dat je lover keihard wegrent van de stank die je achterlaat…

Check ook: Feit of fabel: Moet je écht plassen na de seks?

Beeld: Getty Images | Bron: Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen