Jongens

Deze dingen vinden mannen tijdens de seks helemaal niet erg!

We kennen allemaal wel van die dingen tijdens seks waar je je heel erg voor kunt schamen. Maar voor de meeste dingen is dit helemaal niet nodig! Negen van de tien keer vindt je bedpartner dit namelijk helemaal niet erg (echt niet!). CG! zet een aantal van die dingen voor je op een rijtje, zodat jij je nooit meer druk hoeft te maken.

1. Haar down under

De meeste meiden zijn misschien gewend om zich altijd voor een vrijpartij te scheren, omdat ze zich anders schamen. Maar dit hoeft helemaal niet! De meeste mannen geven namelijk aan dat een beetje haar helemaal geen probleem is. Pfoe, dat scheelt!

2. Geluiden

Het kan soms voorkomen dat je vagina geluiden maakt tijdens de seks. Dit is iets waar de meeste meiden gelijk heel awkward van worden en in de lach van schieten, maar dit is helemaal niet nodig. Je kunt hier niks aan doen, er ontsnapt gewoon wat lucht en een man begrijpt dit ook. Don’t worry en ga gewoon door waar je mee bezig was!

3. Een idioot gezicht

Seks is en blijft een inspanning, dus je kan niet altijd een prachtig gezicht trekken. Probeer niet teveel na te denken over je gezichtsuitdrukking. Een man doet dit namelijk ook niet!

CG! gaf ook antwoord op de meest gegoogelde seksvragen. Check ze hier!

4. Hoe je haar zit

Eigenlijk hetzelfde als met je gezicht, je haar hoeft niet goed te zitten! Of het nou los of vast zit, de meeste mannen letten hier niet eens op als jullie bezig zijn.

5. Klaarkomen

Voor de meeste meiden duurt het iets langer om klaar te komen dan voor een man. En nee, dit is geen last! Ga niet denken dat je moet haasten omdat hij je anders vast heel irritant vindt en geen zin meer heeft. De meeste mannen vinden het juist super belangrijk om het plezier terug te geven

Quiz hier of je eigenlijk wel klaar bent voor seks!

6. Aanwijzingen

Sommige meiden vinden het fijn om te laten weten wat ze lekker vinden en wat niet. En zolang je hier niet té bot in bent, is dit helemaal geen probleem. Wees niet verlegen en laat je horen!

7. Voorspel overslaan

De meeste mannen denken dat elke vrouw zin heeft in voorspel voor de seks, maar niets is minder waar. Soms hebben meiden daar ook helemaal geen zin in. Dus doe vooral wat fijn voelt voor beide partijen!

8. Schreeuwen

Laat je lekker gaan, zolang je maar niet keihard in zijn oor schreeuwt of alle buren wakker maakt ;-). Ben je juist liever stil tijdens seks? Ook geen probleem! Het belangrijkste is jullie beiden het naar jullie zin hebben. No stress dus of je veel of weinig moet kreunen!

Ook deze seks struggles zijn heel normaal!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Bron: Beautify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen