Jongens

8x Dingen waar je je echt niet voor hoeft te schamen tijdens seks

We kennen allemaal wel van die dingen tijdens seks waar je je heel erg voor kunt schamen. Maar voor de meeste dingen is dit helemaal niet nodig! Negen van de tien keer vindt je bedpartner dit namelijk helemaal niet erg (echt niet!). CG! zet een aantal van die dingen voor je op een rijtje, zodat jij je nooit meer druk hoeft te maken.

1. Haar down under

De meeste meiden zijn misschien gewend om zich altijd voor seks te scheren, omdat ze zich anders schamen. Maar dit hoeft helemaal niet! De meeste bedpartners geven namelijk aan dat een beetje haar helemaal geen probleem is. Pfoe, dat scheelt!

Mocht je je hair below wel willen scheren, check hier hoe je dat het beste kan doen!

2. Geluiden

Het kan soms voorkomen dat je vagina geluiden maakt tijdens de seks. Dit is iets waar de meeste meiden gelijk heel awkward van worden en in de lach van schieten, maar dit is helemaal niet nodig. Je kunt hier niks aan doen, er ontsnapt gewoon wat lucht en bae begrijpt dit ook. Dat dit gebeurt tijdens seks hoef jij je echt niet voor te schamen. Don’t worry en ga gewoon door waar je mee bezig was!

3. Een idioot gezicht

Seks is en blijft een inspanning, dus je kan niet altijd een prachtig gezicht trekken. Probeer niet teveel na te denken over je gezichtsuitdrukking.

CG! gaf ook antwoord op de meest gegoogelde seksvragen. Check ze hier!

4. Hoe je haar zit

Eigenlijk hetzelfde als met je gezicht, je haar hoeft niet goed te zitten! Of het nou los of vast zit, bae let hier niet eens op als jullie bezig zijn.

5. Klaarkomen

Heb je seks met een jongen, dan duurt het voor de meeste meiden iets langer om klaar te komen dan voor de man. En nee, dit is geen last! Ga niet denken dat je moet haasten omdat hij je anders vast heel irritant vindt en geen zin meer heeft. De meeste mensen vinden het juist super belangrijk om het plezier terug te geven.

Wanna know of ja ready bent voor seks? Doe de de quiz: ben jij klaar voor seks?

6. Aanwijzingen

Sommige meiden vinden het fijn om te laten weten wat ze lekker vinden en wat niet. En zolang je hier niet té bot in bent, is dit helemaal geen probleem. Wees niet verlegen en laat van je horen!

7. Voorspel overslaan

Sommigen denken dat iedere vrouw zin heeft in voorspel voor de seks, maar niets is minder waar. Soms hebben meiden daar ook helemaal geen zin in. Doe dus vooral wat fijn voelt voor beide partijen!

Check ook: Before & after: alles over voorspel, seks én naspel

8. Schreeuwen

Geluid maken tijdens seks hoef je je echt niet voor te schamen. Laat je lekker gaan! Maybe vindt bae het wel ontzettend opwindend. Zolang je maar niet keihard in zijn/haar oor schreeuwt of alle buren wakker maakt ;-). Ben je juist liever stil tijdens seks? Ook geen probleem! Het belangrijkste is jullie beiden het naar jullie zin hebben. No stress dus of je veel of weinig moet kreunen!

Ook deze seks struggles zijn heel normaal!

Bron: Beautify | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen