Tinder

Deze verschillende guys kom je tegen op Tinder

Of je nou Tinder hebt omdat je je verveelt of omdat je op zoek bent naar de ware, je komt altijd some typical guys tegen. Als je al een tijdje op de dating app zit, weet je vast wat we bedoelen. CG! zet de common Tinder-boys voor je op een rij.

1. Mr. Sunshine

Deze mister heeft op letterlijk élke foto een zonnebril op. Hoe moet je dan kunnen weten hoe hij eruitziet? We mean: ogen en uitstraling zijn heel belangrijk!

2. #fitboy

De dude die loopt te flexen met zijn gespierde lichaam. Als het geen foto’s van hem in de gym zijn, dan zijn het wel foto’s van hem shirtless. Maar hey, niemand vindt het vervelend om naar een sixpack te kijken, toch?

3. The guy met de cliché or cute openingszin

Sommige openingszinnen zijn beledigend of suf, like: ‘Ik geef een feestje in mijn mond, zin om te komen?’ of ‘Ik heb morgen een kater en nu zoek ik nog een poes.’ Ugh, nee. Maar, eerlijk, ook zijn er opening lines die cute zijn of waarvan je toch een beetje moet gniffelen. Zoals: ‘Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keertje langslopen?‘ en ‘Ik wil je graag versieren, maar ben mijn slingers vergeten :-(‘

Geen zin om te wachten totdat je match met een cheesy openingszin komt? Check hier de beste openingszinnen om indruk te maken.

4. ‘I’m nicer IRL’

We snappen dat je een persoon pas echt leert kennen wanneer je elkaar IRL ziet, maar om na drie seconden meteen aan je match te vragen of ze wil afspreken is wel héél erg snel. Laten we elkaar eerst wat beter leren kennen voordat we meteen gaan afspreken, het is wel fijn om eerst te weten met wie je gaat meeten.

5. De dierenvriend

Veel guys hebben foto’s met hun huisdier(en) erop staan. CUTE. Plus, als jullie beiden een hond hebben, heb je wel meteen een gemeenschappelijk onderwerp om over te praten. Maar, laat je niet overrompelen door de cuteness van de hond/kat/konijn/petsnake en keep your eyes on the guy.

6. De kindervriend

De jongens die een foto hebben met een baby/kind op Tinder moeten er altijd nog even extra bij vertellen dat het niet hun kindje is, maar hun neefje/nichtje/broertje/zusje.

7. De wereldreiziger

Tegenwoordig houden bijna alle guys van reizen. Zijn foto’s verklappen het al een beetje: ook deze jongen heeft al de halve wereld gezien.

Houd jij ook wel van reizen? Quiz hier welke vakantie bestemming jij moet gaan bezoeken als corona gone is!

8. ‘I’m with my friends’

Sommige guys hebben alleen foto’s met andere guys op hun Tinder-profiel staan. Mega irritant! Alsof jij kan ruiken wie de guy is met het profiel?

9. De Ghoster

Deze jongen vinden we helaas niet alleen op Tinder en hebben we waarschijnlijk allemaal weleens kennis mee gemaakt. Jullie zijn gezellig aan het praten en het loopt al een aantal dagen/weken smooth. Je hoop begint te bloeien, misschien wordt het wel wat tussen jullie! En dan opeens hoor je niks meer van hem.  Je berichtje staat nog steeds op ‘read’. OK, thank you, next!

Ben je geghost? Zo deal je ermee

10. ‘It’s (only) a match’-guy

Van sommige matches word je gewoon blij en zeker als die ene knappe jongen jou ook naar rechts heeft geswiped. Helaas was het alleen maar een match, want vervolgens stuurt hij jou geen berichtje terug. Well, he doesn’t know what he’s missing!

Check ook: 20x flirt memes die voor iedereen herkenbaar zijn

Beeld: Getty Images | Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen