tinder

Deze type jongens kom je tegen op Tinder

Of je nou Tinder hebt omdat je je verveelt of omdat je op zoek bent naar de ware, je komt altijd wel dezelfde types tegen. Maar ja, ergens is het ook wel grappig om zo veel verschillende, maar toch ook weer dezelfde soort mensen voorbij zien te komen. Als je al een tijdje op Tinder zit heb je ze vast wel voorbij zien komen, want deze type jongens die je elke keer voorbijkomen.

1. Mr. Sunshine

Deze mister heeft op letterlijk élke foto een zonnebril op. Hoe moet je dan kunnen weten hoe hij eruitziet? We mean: ogen en uitstraling zijn heel belangrijk!

2. #Fitboy

De dude die loopt te flexen met zijn gespierde lichaam. Als het geen foto’s van hem in de gym zijn, dan zijn het wel foto’s van hem shirtless. Maar hey, niemand vindt het vervelend om naar een sixpack te kijken, toch…?

3. De ‘Originele’ openingszin kind of guy

Openingszinnen kunnen soms wel grappig zijn, maar dan moet het er wel eenn zijn die speciaal is. ‘Deed het pijn toen je uit de hemel viel’ of ‘F5… Sorry ik dacht dat dit een vending machine was ‘cuz you look like a snack,’ hebben we al vaak genoeg gehoord…

Hier vind je 24 openingszinnen om een convo met je crush te starten!

4. I’m nicer IRL

We snappen dat je pas een persoon pas écht leert kennen wanneer je elkaar IRL ziet, maar om na drie seconden meteen aan je match te vragen of ze wil afspreken is wel héél erg snel. Laten we elkaar eerst wat beter leren kennen voordat we meteen gaan afspreken, het is wel fijn om eerst te weten met wie je gaat meeten.

5. De dierenvriend

Deze zie je veel voorbijkomen op Tinder. Bijna alle dude’s hebben een foto met hun huisdier. We mean, als jullie beiden een hond hebben, heb je wel meteen een gemeenschappelijk onderwerp om over te praten… Wel cute hoor zo’n beestje, maar what about you, sir?

6. De kindervriend

De jongens die een foto hebben op Tinder moeten er altijd nog even éxtra bij vertellen dat het niet hun kindje is, maar hun neefje/nichtje/broertje/zusje.

7. De wereldreiziger

Tegenwoordig houden bijna alle guys van reizen. Zijn foto’s verklappen het al een beetje: ook deze jongen heeft al de halve wereld gezien.

8. De One-night stander

Tja, Tinder is niet altijd een platform voor het zoeken naar een serieuze relatie. Tegenwoordig werkt het voorsommige ook als een soort van one-nightstand zoekmachine. Dit type probeert jou met vunzige berichtjes in bed te krijgen…. No thanks!

9. De Ghoster

Deze jongen vinden we helaas niet alleen op Tinder en hebben we waarschijnlijk allemaal weleens kennis mee gemaakt. Jullie zijn gezellig aan het praten en het loopt al een aantal dagen/weken smooth. Je hoop begint te bloeien, misschien wordt het wel wat tussen jullie! En dan opeens hoor je niks meer van hem.  Je berichtje staat nog steeds op ‘read’. OK, thank you, next!

Lees ook: 10x app gewoontes van jongens waar meiden niets van begrijpen

10. ‘It’s (only) a match’-guy

Van sommige matches word je gewoon blij en zeker als die ene knappe jongen jou ook naar rechts heeft geswiped. Helaas was het alleen maar een match, want vervolgens stuurt hij jou geen berichtje en loop je een blauwtje op… Auch.

11. The one!

En dan… Na als dat swipen, heb je eindelijk jouw prins op het witte paard gevonden. Jullie klikken goed, hebben dezelfde humor en je merkt dat je bij elk berichtje van hem begint te glunderen. Na heel wat gesprekken en slapeloze nachten hebben jullie eindelijk afgesproken om elkaar te ontmoeten. Is hij écht the one?! Spannend!

LEES OOK:

Beeld: Getty Images | Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen