Herinner je je de schietpartij in Las Vegas nog, afgelopen oktober? Een man vuurde tijdens een countryfestival vanaf de 32e verdieping van een hotel honderden kogels af op de menigte op de Strip. Hierbij vielen zeker 58 doden en raakten meer dan vijfhonderd mensen gewond. Eén van die gewonden was Mykenzie Lane (21), die door haar vriend Brandon werd gered. Nu gaan de twee trouwen en hebben wij een doos tissues nodig. Of twee.

Laten we bij het begin beginnen:

Het stel kent elkaar al sinds hun twaalfde, maar hoe ze elkaar hebben leren kennen, weten ze niet meer precies. Waarschijnlijk via gemeenschappelijke vrienden. In 2011 gingen ze voor het eerst daten en op 3 augustus 2015 waren ze exclusive.

Rennen!

Hoe dan ook, op de avond van 1 oktober waren ze samen bij een concert van hun favoriete countryartiest toen ze schoten en gegil hoorden. Brandon beschermde zijn longtime girlfriend meteen met zijn eigen lichaam, keek haar aan en riep: ‘Rennen!’, schrijft Cosmopolitan US.

Ze sprintten ze richting een grote container. Maar terwijl Brandon Mykenzie in de container hielp om zich te verschuilen, raakte een kogel haar enkel. Brandon twijfelde geen seconde, tilde zijn vriendin op en rende weg van de chaos. ‘Nadat ze door een kogel werd geraakt, wist ik dat ze hulp nodig had en I wasn’t going to let anything stop that from happening’, zegt hij daarover.

She said yes

Nu, zes maanden later, zijn de twee dus verloofd. Brandon vroeg Mykenzie op 20 april ten huwelijk in Laguna Beach. ‘Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, ik was te druk bezig met huilen. Maar ik weet dat het lief was’, vertelt Mykenzie aan Cosmopolitan. Brandon weet het gelukkig nog wel. ‘I’ve wanted this from the beginning and this is everything I want for the future. I love you with all of my heart’, waren zijn exacte woorden. ‘Ik probeerde niet te huilen, maar dat was moeilijk’, geeft hij toe.

Sterker

Het gaat inmiddels weer goed met ze, al is Mykenzie nog steeds herstellende. De gebeurtenis in Vegas heeft hun band alleen nog maar sterker gemaakt. ‘Met Brandon trouwen was al all I ever wanted in life en zijn beschermende instinct die avond heeft dat alleen maar bevestigd. Ik ben altijd dankbaar voor hem, maar dat hij zijn leven zo op het spel zette… dat is iets wat ik nooit zal kunnen uitleggen.’

De twee trouwen op 3 augustus.

Posted by Mykenzie Ke'alohilani Lane on Saturday, April 21, 2018