Zoenen (1)

Dit zegt de manier van zoenen over hoe jullie relatie is

Wie houdt er niet van een make-out sesh met je bf of gf? Maar wist je ook dat de manier waarop je lover je zoent veel kan zeggen over jullie relatie? Check hier hoe dat zit!

1. Voorhoofd

Geeft je bf of gf je vaak een kus op je voorhoofd? Lucky you, dit betekent namelijk dat hij of zij je heel aantrekkelijk en schattig vindt. Een kus op het voorhoofd wordt eerder gezien als een emotionele kus, het kan dus ook zijn dat vrienden van je je weleens een kusje op je voorhoofd geven. Alleen maar love en appreciation dus!

10 bizarre dingen die hij waanzinnig sexy vindt

2. Buik

Een kus op je buik means comfort. Als je bae deze vaak geeft, voelt hij of zij zich helemaal op z’n gemak. Ook betekent het dat hij/zij zich seksueel tot je aangetrokken voelt. Pff, it’s getting hot in here!

3. Nek

Als je vaak in je nek gekust wordt betekent het dat diegene je wilt verleiden of prikkelen. Eigenlijk vragen ze je hiermee om een major make-out session. Kusjes in je nek zijn daarom ook meestal het begin van voorspel!

Iets verder gegaan dan een kusje? Dit is hoe je je zuigzoen kan verbergen! Geen make-up in huis? Dan is dit artikel handig.

4. Wang

Je kunt wang kusjes in twee situaties krijgen. Eén is de situatie waarin je alleen maar wang kusjes krijgt en niks anders. Misschien moet je dan eens gaan checken of je bf of gf zich nog wel aangetrokken tot je voelt. Enkel wang kusjes worden meestal vergeleken met vriendschappelijke kusjes. Situatie twee is wanneer je gf of bf ze combineert met andere soort kusjes, en dan is het super cute!

Doe ook de quiz: Hoe romantisch ben jij?

5. Lichaam

Kusjes all over your body? Dit betekent dat hij of zij helemaal gek op jou is. Je gf of bf voelt zich erg tot je aangetrokken en verrry sexual interested.

14x Seks struggles die heel normaal zijn

6. Passie

Die ene zoen na een heftige ruzie of wanneer je elkaar al een tijdje niet hebt gezien. Tja, die zoen is moeilijk te faken. Een kus met passie betekent dat je sowieso goed zit met deze partner. He or she loves you a lot!

Met deze tips wordt jouw kissing game strong AF.

7. Natte kus

Als je een hele natte kus krijgt (disgusting) dan betekent dit een aantal dingen. Of hij/zij steekt nul moeite in een goede kus geven, of hij/zij is uit op seks en wilt het zoenen het liefste gewoon overslaan. Maar het kan natuurlijk ook dat degene helemaal niet zo goed kan zoenen. Het beste om dan te doen is het eerlijk vertellen en hem of haar te helpen. Zoenen kun je leren!

Bron: Libelle | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen