To All The Boys Instagram @toalltheboysnetflix

Dit zijn de IRL relatie statussen van de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ cast

To All the Boys: Always and Forever is afgelopen vrijdag eindelijk op Netflix verschenen, waarin we het vervolg tussen Lara Jean en Peter konden zien. Actrice Lana Condor is daarentegen in real life al jaren met dezelfde boy en ook andere leden van de TATB-cast zijn in committed relationships met (you guessed it) een hoop liefdesbrieven. Laten we een kijkje nemen naar de relatie statussen van onze favo To All The Boys-stars.

Noah Centineo

Noah’s relatie status is eigenlijk super onduidelijk de afgelopen tijd. In oktober vorig jaar gingen er nog geruchten rond dat hij getrouwd zou zijn met Stassie Karanikolaou, de beste vriendin van Kylie Jenner. Dit is nooit bevestigd, maar het stel was wel meerdere keren samen gespot getting hot and heavy en ze hadden zelfs matching Halloween outfits. Sindsdien hebben we niks meer van de twee gehoord. Ze zouden nog steeds samen kunnen zijn (en zelfs getrouwd) of de romance is wellicht alweer over, we don’t know.

Lana Condor

Als je Lana volgt op social media, weet je dat ze al een lange tijd aan het daten is met acteur Anthony De La Torre. De twee hebben elkaar in 2015 ontmoet op een evenement, waar ze oogcontact maakten across the red carpet. Vervolgens hebben ze telefoonnummers uitgewisseld. Cute! Lana heeft Anthony gelijk een berichtje gestuurd met een katten grapje, want wat moet je je crush anders sturen?!

Dit power koppel is nu alweer vijf jaar samen en still going strong. Lana vertelde aan US Weekly dat Anthony haar ook daadwerkelijk liefdesbrieven schrijft! ‘Hij doet dit al vanaf het moment dat we begonnen met daten en ik bewaar ze allemaal‘, vertelde ze.

Lees ook: Lana Condor onthult dat ze zich ‘mentaal verschrikkelijk’ voelde na de release van TATBILB

Jordan Fisher

Sorry Jordan fans, maar deze acteur is off limits. Hij is namelijk onlangs getrouwd met zijn childhood friend, Ellie Woods! Het verhaal van hun love story is echt super cute. De twee ontmoette elkaar toen Jordan nog maar 13 was en Ellie 8 jaar, maar ze gingen pas op latere leeftijd daten. Volgends People wist Jordan al na twee maanden daten dat Ellie ‘de ware’ was.

Jordan heeft Ellie uiteindelijk ten huwelijk gevraagd toen ze bij het strandhuis van haar ouders waren in Alabama. ‘Het is een hele speciale plek voor ons en toen we de buurt in reden, begon hij maar door te ratelen over hoe we al zo lang vrienden zijn. Ik had niet echt door wat er aan de hand was’, vertelde Ellie. Het koppel stond samen op het balkon dat uitkijkt op het vijvertje, waar Jordan een hele romantische setting had gebouwd voor haar. 

De twee zijn in november 2020 getrouwd in het Magic Kingdom van het Walt Disney World Resort. Volgends People heeft het stel hun geloftes uitgewisseld om middernacht in de tuin van het Assepoester kasteel. Talk about a romantic story.

Janel Parish

In de film is Margot een typische college student, maar in het echte leven is Janel Parish een married lady! Haar man, Chris Long, heeft haar ten huwelijk gevraagd in oktober 2017, een jaar nadat ze begonnen met daten. Het stel is in september 2018 getrouwd in Hawaii. 

Anna Cathcart

Kitty is natuurlijk een grote bemoeial en houdt zich graag bezig met andermans relaties. Toch ziet het ernaar uit dat Anna zelf single is op dit moment. De 17-jarige actrice heeft het waarschijnlijks veel te druk met haar doorbraak in Hollywood om tijd te hebben voor een lover.

Ross Butler

Ook Ross Butler lijkt single te zijn. Toch heeft hij wel een hele sterke ‘bromance’ gaande met Noah Centineo. Check de video hieronder maar eens!

Check ook: Yes! Noah Centineo gaat spelen in een nieuwe Netflix-film

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @Toalltheboysnetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen