casadepapel

Dit zijn de real-life partners van de La Casa De Papel-cast

Heb jij het nieuwe seizoen van La Casa De Papel al uitgekeken? Dan vraag je je vast af hoe de cast nou in het écht is. Wij zette alle acteurs uit de serie voor je op een rijtje die in real-life een relatie hebben! Vind jij de koppels een match?

Úrsula Corberó – Tokyo

Úrsula, die de rol van Tokyo speelt, heeft al vier jaar een relatie met acteur Chino Darin. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de Spaanse televisieserie La Embajada (waar ze ook lovers speelde). In een interview vertelde Chino dat de twee zo goed bij elkaar passen, dat ze elkaar al begrijpen met just one look. Uhm, smelt!

Álvero Morte – De Professor

Álvero, aka de Professor, is al happily married en samen met zijn vrouw Blanca Clemente heeft hij een cute tweeling. Ondanks dat haar man zo bekend is, blijft Blanca zelf liever op de achtergrond. Om deze reden zijn er helaas moeilijk foto’s van de twee te vinden. Ook is het Instagram account van Blanca privé.

Check hier de La Casa De Papel kledinglijn van Pull & Bear!

Miguel Herrán- Rio

Ondanks dat Rio in de serie een relatie met Tokyo had, en wij ze ook supercute samen vinden, is dit in werkelijkheid niet het geval. De twee postte wel continu schattige foto’s met elkaar, maar dat ze geen relatie hebben is inmiddels wel duidelijk.

Het lijkt erop dat Miguel momenteel date met Sandra Escacena, een andere Spaanse actrice. Zo postte hij een paar dagen geleden een foto met de caption: Es muy difícil sin ella❤️. Dit betekent ‘het is heel moeilijk zonder haar.’ 

Itziar Ituno – Lissabon

Itziar praat niet veel over haar relatie, maar er gaan geruchten dat ze met een jongere muzikant date. Wie hij is en hoelang ze al daten, is en blijft een mysterie.

Jaime Lorente – Denver

Jaime heeft al twee jaar een relatie met Maria Pedraza, een van de spelers uit Élite! De twee leerden elkaar kennen op de set van Élite en waren meteen verliefd. Toch zette ze hun gevoelens even opzij en besloten pas na de opnames een relatie te beginnen. Hoe leuk is dit knappe stel?

Seizoen 4 van Élite nog niet gezien? Check hier de trailer!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @mariapedraza_

Bron: OSSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen