Zoenen (1)

6x Manieren om je lover te zoenen (die niet alleen op de lippen zijn)

Er zijn veel meer manieren om je lover te zoenen dan just on the lips. Probeer eens een van deze manieren en breng wat variatie aan in your kissing game.

Lip kiss

Een kusje on the lips klinkt misschien basic, maar eigenlijk is het een intieme en playful move die je kunt maken zodat bae meer wilt. Kus zijn of haar bovenlip als hij/zij jouw onderlip kust (or switch it up).

French kiss

Ahh, the true French kiss… Een goede tongzoen heeft de juiste hoeveelheid tong, speeksel en movement nodig. Oefening baart kunst, dus wees niet bang om verschillende technieken te proberen. Just remember: less is more.

Let er op dat je deze fouten in ieder geval niet maakt!

Forehead kiss

Oké, een kus op iemands voorhoofd is misschien niet de sexiest of all kisses, maar het is wel een hele lieve en tedere kus. Ze zeggen dat wanneer iemand je op je voorhoofd kust, je belangrijk voor diegene bent.

Benieuwd wat de manier van zoenen over je relatie zegt? Check het hier!

Neck kiss

Zit je middenin een hot en heavy zoen? Ga dan voor wat kusjes in zijn of haar nek. Deze move is sensual AF en kan leiden tot the next step.

Bite kiss

Wil je tongzoenen naar een hoger level brengen? Voeg dan een kleine beet toe aan de kus. Bijt heel zachtjes in je lovers tong of lip als jullie zoenen en wacht op de reactie van je boo. Pak dit rustig aan als je niet weet of je lover ook into this is.

Check ook deze tips om jouw kissing game strong AF te maken.

Hand kiss

Je lover’s hand pakken en kussen lijkt misschien op een scène uit een romantische film, maar het is pretty adorable.

Lees ook: 6x tips om van je droge lippen af te komen

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen