Vriendje

DKB: ‘Ik heb twijfels over mijn relatie, maar ik wil mijn vriend niet kwijt. Hoe weet ik wat the right thing to do is?’

CG!’s Donna beantwoordt elk issue in ‘Donnna Knows Best’ prangende vragen over je body, love life en andere personal issues. Dit keer gaf ze antwoord op de vraag ‘Ik heb twijfels over mijn relatie, maar ik wil mijn vriend niet kwijt. Hoe weet ik wat the right thing to do is?’.

Da’s een lastige! Ik snap dat je het eng vindt, maar spreek om te beginnen je twijfels uit naar je other half. Als je dat niet doet, dan geef je hem ook niet de kans om aan zijn aandeel hierin te werken. Wie weet komen jullie er dan wel uit! Ga ook bij jezelf na waaróm je je vriend niet kwijt wil, en ook waarom je twijfelt. Om het overzichtelijker te maken, kun je de voors en tegens opschrijven. Dat helpt je ook er minder te over malen. Misschien merk je dan wel dat het een het ander overpowert.

Het beste advies dat ik hierin heb gehad, is: ‘Angst om elkaar kwijt te raken is usually niet genoeg om voor bij elkaar te blijven.’ The right thing to do is in ieder geval je eigen (onderbuik)gevoel volgen. Wat dat is, weet jij zelf het best.

Lees hier hoe verliefdheid werkt

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen