Hailey en Justin Bieber

Door deze party trick zijn Hailey en Justin nu getrouwd!

Inmiddels zijn Hailey en Justin Bieber al een tijdje getrouwd en we can’t get over hoe cute ze samen zijn! Maar hoe hebben Justin en Hailey elkaar eigenlijk gevonden in de wereld van alle celebs en hectiek? Hailey vertelde hier meer over in een interview bij The Tonight Show van Jimmy Fallon.

Justin & Hailey Bieber

De eerste keer dat Justin en Hailey elkaar ontmoette was bij een concert die Justin in 2009 gaf. De toen 15-jarige Justin trad op bij de Tonight show en was nog maar aan het begin van zijn carrière. Hailey’s vader nam haar mee naar de show, alsof hij wist dat de twee samen zouden eindigen. ‘I know. Het klinkt al een raar gearrangeerd huwelijk’. Op de vraag of Hailey toen een belieber was reageerde ze ‘Om eerlijk te zijn — en dit is de waarheid — was hij nog zo nieuw dat ik nog niet veel over hem wist.’

Hailey’s vader raakte vervolgens bevriend met Justin’s moeder, en ze besloten om de volgende dag uiteten te gaan en te bowlen. Aan het einde maakte de twee de onderstaande foto. ‘Op de foto ben ik zo awkward en ik had ook een beugel. Op dat moment was er geen één gedachte met “misschien heeft hij wel een crush op me”‘

Ook Justin en Hailey krijgen weleens te maken met haat, check hier hoe Justin voor zijn vrouw opkwam!

Partytrick

Na een lange tijd geen contact meer te hebben gehad, nam Justin de eerste stap. In 2018 zag hij een aflevering van The Tonight Show met Jimmy Fallon waar Hailey te gast was. In de aflevering liet ze een stoere party trick zien waarbij ze een biertje met haar tanden opent. Iedereen was very impressed en Justin was dat ook. Hij besloot weer contact op te nemen en belde haar de volgende dag.

Hij vroeg als eerst: “Hoe gaat ‘ie? Ik zag dat je bij Jimmy Fallon was gisteravond en je zag er super goed uit! En die trick die je deed, ik had geen idee dat je dat kon. Het was zo cool!” Tja, en toen bloeide al snel de romance op tussen de twee. ‘En nu ben ik getrouwd met hem, dus Jimmy krijgt credits voor het helpen van onze romance!’ En ook wij zijn Jimmy erg dankbaar voor dit leuke stel!

Benieuwd naar Hailey’s party trick? Kijk dan de video hieronder (skip naar minuut 5). Check de video daaronder voor het uitgebreide interview met Hailey!

Benieuwd hoe de trouwdag van de Biebers eruit zag? Bekijk hier de video! 

Check hier het interview waarin Hailey veel verklapt over de romance tussen Justin en haarzelf!

LEES OOK:

Beeld: @Haileybieber

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen