FEBO

Vier dit jaar Valentijnsdag bij Febo!

Op 14 februari een patatje en milkshake delen met je lover? Dat kan bij FEBO! De snackbarketen wordt dit jaar omgetoverd in een romantische plek waar je kroketten kunt eten bij kaarslicht…

Maison FEBO

De FEBO op het Amsterdamse Stadionplein wordt voor Valentijnsdag speciaal omgetoverd in een romantisch restaurant: Maison FEBO. Het is een eerbetoon aan de allereerste FEBO-zaak van Nederland die, door Johan Izaäk de Borst in 1941 werd opgericht. Deze Valentijnsdag trek je niet even snel een grillburger uit de muur, maar kun je bij kaarslicht genieten van een driegangen-menu met op de achtergrond live-muziek én loopt er bediening rond.

Chocoladebitterballen

Frituur is niet het enige wat je die dag kunt bestellen, ze hebben namelijk een Valentijnsspecial gelanceerd: de chocoladebitterbal. Voor deze heerlijke creatie is de snackbarketen een samenwerking aangegaan met één van onze lievelings chocolademerken: Hands Off My Choclate!

Woon je ver bij het Stadionplein uit de buurt, maar wil jij samen met je lover tóch genieten van de choco bitterballen? Als je op 14 februari een bestelling doet bij FEBO via Thuisbezorgd en Deliveroo, ontvang je gratis zes(!) chocoladebitterballen in een speciale Valentijnsverpakking!

Wist je al dat je nu ook McDonald’ s kunt bestellen via Thuisbezorgd?!

Reserveren

Via Febo.nl kun je een diner reserveren voor €15 per persoon. NOTE: er is beperkt plaats voor 40 gasten tussen 17.30 – 19.30 uur en van 20.00 – 22.00 uur.

LEES OOK:

Beeld: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen