house of valentine

Ga op de ultieme date in de House of Valentine van Buddha to Buddha

Valentijnsdag staat voor de deur en dat betekent datingtime! Sieradenmerk Buddha to Buddha organiseert speciaal voor de dag van de liefde de ultieme date-ervaring bij een pop-up café in hartje Amsterdam: het Buddha to Buddha’s House of Valentine.

House of Valentine

Of je nou je brand-new crush meeneemt, een oude vlam nieuw leven wilt inblazen of gewoon je current boyfriend of girlfriend: alles kan. Kun je niet kiezen en wil je met meerdere mensen tegelijkertijd daten? Ook dat kan allemaal in het tijdelijke Valentijns café van Buddha to Buddha.

Het House of Valentine is verdeeld in vier verschillende zones, die zo zijn ingericht dat je degene(n) die je meeneemt naar deze liefdevolle plek zowel fysiek als mentaal een stuk beter leert kennen. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal kaartspel ontwikkeld waarmee je je crush interessante vragen kunt spellen. Dit kaartspel kun je spelen in het pop-up café, maar is ook gewoon verkrijgbaar bij Buddha to Buddha zelf.

Lees ook: Dankzij deze internationale tips, heb jij de beste date ooit

Wie wat waar?

Het romantische House of Valentine bevindt zich op de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam en is van 7 tot en met 14 februari geopend tussen 16:00 en 22:00 uur. Grijp je kans en neem eindelijk je crush eens mee op date, of die leuke Tinder match. Je kunt je voor deze ultieme date gratis aanmelden via deze link. Ook leuk: aan het einde van de avond krijg je ook nog een cadeau mee naar huis!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen