Of je wist dat Harry Styles en Victoria’s Secret model Camille Rowe een relatie hadden en je bent kapot van ‘t nieuws, of je had überhaupt geen idee dat ze samen waren… Maar, in any case, Harry en Camille zijn weer helemaal vrijgezellig.

Hoe Harry en Camille elkaar kenden

De twee kenden elkaar via mutual pal Alexa Chung en waren sinds vorig jaar juli een setje. Erg openbaar was hun relatie niet, want in dat jaar werden Har en Cam maar een paar keer samen gespot. Misschien ook de reden dat hun break-up nogal als een verrassing kwam, aangezien zoveel mensen niet eens wisten dat ze een relatie hadden.

Harry Styles GIF - Find & Share on GIPHY

Meeting the family

Toch was Hamille pretty serious. Afgelopen december stelde Harry Camille nog voor aan zijn familie, en vorige maand was ze present bij de laatste show van zijn tour. Harry heeft nog nooit zo’n lange relatie gehad, als met Camille. Sad, so sad

Lees ook: Harry Styles help fan uit de kast komen

Moving on

Voor Harry dan, want Camille is er niet zo rouwig meer om. Volgens de geruchten is zij inmiddels alweer samen met acteur Alexander Skarsgård. En ook hier komt good ol’ Alexa Chung weer bij kijken: Alexander is namelijk haar ex. Not awkward. Not awkward at all. 

Dus mocht dreamy angel face Harry binnenkort ook op zoek zijn naar een nieuwe bae:

Hunger Games Extra Credit GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook: Harry Styles legde zijn concert stil om een fan te helpen. 

Fotografie: Instagram