It’s getting hot hot hot. Bij een hete zomer horen knappe jongens. Waar spot je die nou beter dan op jouw tropische vakantiebestemming? Bekijk de vier vakantieboys en check welk type jouw vakantielover is.

Sander Surfdude

Zijn karakter: Sander is een surfer, dat zegt alles! Snel contact krijgen?! Not really. Dat zegt dus alles: Hard to get, girls! Als het je lukt om een praatje te maken, merk je dat hij onwijs sociaal is. Wat is Sander nog meer: avontuurlijk, open minded en een stiekeme flirt.
Hier herken je hem aan:
blonde lange lokken, blauwe ogen, gespierd lichaam en een surfplank onder zijn arm. En oja, hij heeft zo’n ‘nonchalant’ haarbandje in.
Dit vindt hij leuk:
Sportieve meiden. Ga eens beachvolleyballen! Jij laat jouw kunsten zien op het zand, hij op de golven. Wedden dat hij jou binnen no time spot.
Ideale date: Samen surfen, klinkt cliché. Maar laat hem jou surfles geven! Op deze manier kun je meteen zijn sixpack checken.

Chris Camping

Zijn karakter: Zozo, dit is een hele intelligente boy. Hij is een beetje verlegen en hij heeft een super zacht karakter. Sweet lovin’. Zodra hij zich helemaal op z’n gemak voelt bij je, is hij een spraakwaterval. Be prepared!
Hier herken je hem aan:
Simpel. Hij staat bij jou op de camping. Dus ver zoeken voor jouw vakantielover hoeft niet meer ;-). Let op een jongen met een street look: beetje stoer, beetje casual, beetje hot. Dat is er namelijk één!
Dit vindt hij leuk:
Vrolijke, romantische en overall geestige girls. Hij heeft humor, maar niet iedereen begrijpt zijn humor. Wanneer jij veel zomeravonden met hem besteed kom je erachter wat voor een geweldige boy het is. Er valt dus veel te ontdekken aan hem.
Waarom heb ik hem nooit eerder in Nederland gezien?!
Ideale date:
Hij is een lieve, zorgzame maar ook avontuurlijke jongen. Wat past er nou beter bij, dan een romantic night waar jullie urenlang kletsen over jullie toekomstdromen en avonturen?! Samen een strandwandeling maken met een verzorgde picknick met kaarslicht door hem – laat maar komen!

Ruben de Reisleider

Zijn karakter: Follow the leader, leader, leader. Zijn karaktereigenschappen: slim, outgoing, avontuurlijk en sociaal komen bij zijn job als reisleider goed van pas.
Hier herken je hem aan:
Hollandse looks: kort blond haar en blauwe ogen OF bruin halflang haar en groene ogen. Een vlaggetje (zodat niemand (jij!) hem kwijtraakt) bewaakt hij met zijn leven.
Dit vindt hij leuk:
Ruben is een avonturier van top tot teen. Het liefst gaat hij het hele jaar door backpacken. Daar heeft hij natuurlijk wel een reispartner voor nodig…
Ideale date:
Gitaar spelen bij een knapperend (eigengemaakt) kampvuur. Want ja, als hij een echte adventurer is, willen we dat wel even zien! The best things ever: S’mores en marshmallows mogen niet ontbreken! Als kers op de taart… eeuh s’mores samen sterren kijken. En bij een vallende ster, mag je een wens doen… 😉

Floris de Flirter

Zijn karakter: Een typische Floris is een ijdeltuit en heeft veel vrienden om zich heen. Maar hij heeft ook andere kanten: geef hem een roos en hij weet hoe hij jou moet inpakken. Al in love?
Hier herken je hem aan:
Lange jongen, zwart haar, lichte ogen, zwoele en intense blik. En natuurlijk een zwerm meisjes om zich heen. Lucky him! 
Dit vindt hij leuk:
Hij mag dan wel de flirter zijn, maar van een chick met attitude gaat zijn hart sneller kloppen.
Ideale date:
Als je met deze flirter op date wilt, daag je hem natuurlijk het liefst uit om zijn stoere praatjes waar te maken. Hoe doe je dit? Ga waterskiën: hij mag als eerst zodat je zijn waterdans goed in de gaten kan houden. Sluit je date af met een heerlijk diner, eens kijken of hij net zo leuk is van binnen als van buiten.

Tip: Zorg dat Floris jou in the picture heeft. Geef niet je aandacht aan hem, maar laat hem jou opvallen! De rollen zijn omgedraaid: hij doet moeite om door jou gezien te worden. Feel special.