interesse

Hieraan merk je of iemand z’n interesse in jou verliest

Daten is leuk, maar de kans op een heartbreak zit er helaas altijd in. Als iemand van de een op de andere dag niks meer van zich laat horen of het uitmaakt, breekt je hart in driemiljoen stukjes. En je had het ook nog eens niet zien aankomen. Zo kan je aan iemand kan merken of hij of zij z’n interesse verliest en kom je niet meer zomaar voor een onprettige verrassing te staan.

Appen

In het begin konden jullie urenlang met elkaar appen tot 3:00 ‘s ochtends beleven de gesprekken interessant. Op een gegeven moment wordt het minder. Komt het omdat jullie elkaar (te) vaak zien? En waarom komt de communicatie alleen vanuit jou? Het kan ook zijn dat jullie app gesprekken minder lang duren dan voorheen. Dit zijn allemaal signalen dat je lover misschien interesse in je verliest en geen tot minder behoefte heeft om jou te spreken.

Jullie zijn minder samen

Het is oké om elkaar niet elke dag te zien. Soms hebben jullie even tijd voor jezelf nodig of hebben jullie het druk. Het hoeft namelijk niet altijd iets slechts te betekenen. Vaak merk je het aan de houding van de persoon als je wél samen bent. De persoon gedraagt zich afstandelijker dan normaal. Maar het kan ook zijn dat hij of zij steeds last minute afzegt en/of elke keer hetzelfde excuus gebruikt. Als je het gevoel krijgt dat de date geforceerd is of dat de ander jou niet meer zo graag ziet, praat er dan met elkaar over. Het is beter om het meteen te weten dan dat je op een dag geghost wordt.

Geen nieuwe dates

Nieuwe dingen uitproberen samen is a fun way om elkaar beter te leren kennen en jullie relatie sterker te maken. Maar wanneer je merkt dat je date daar steeds minder zin in heeft, kan dat red light zijn. Als je crush zelfs de meest spannendste activiteit afslaat, zou je er misschien toch even naar moeten vragen. Het kan ook zijn dat hij wel nieuwe dingen doet met zijn/haar vrienden of iemand anders… Ook dit kan betekenen dat hij misschien niet meer met je om wil gaan.

De kusjes zijn anders

De manier van zoenen zegt veel over jullie relatie/band. Kusjes op de wang zijn natuurlijk superlief en vaak wordt er niets verkeerds mee bedoelt, maar kusjes op de wang krijg je vaak in twee situaties. Eén: de combinatie tussen een kusje op de wang en een andere kusjes, of twee: geen interesse means ook niet zo veel zin om te zoenen. In deze situatie krijg je alleen maar kusjes op de wang. Misschien moet je even checken of alles oké zit tussen jullie?

NOTE: dat iemand zijn/haar interesse verliest betekent niet dat dit aan jou ligt. Praat er met je lover over, misschien is er iets aan de hand waardoor hij/zij je minder aandacht kan geven of iets minder vrolijk is. Is dit niet het geval? Onthoud dan dat jij awesome bent en er vast iemand anders voor je op de wereld rondloopt. 

LEES OOK:

Beeld: Getty Images
Bron: FEM FEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen