Squirten

Is squirten hetzelfde als plassen?

Je hebt er vast weleens van gehoord: squirten. Squirten wordt ook wel vrouwelijke ejaculatie genoemd. Maar wat is squirten nou eigenlijk? Is het hetzelfde als plassen? Wij hebben het antwoord.

Squirten

Sommige meisjes en vrouwen verliezen als ze klaarkomen vocht. Dat kunnen druppeltjes zijn, maar er kan ook een heel plasje vocht uit de vagina spuiten (letterlijk). Maar uit welk gaatje komt dit eigenlijk? Uit een onderzoek dat is gedaan bij zeven vrouwen die weleens squirten als ze klaarkomen, is gebleken dat de stofjes die in het ‘squirtvocht’ zitten, ongeveer dezelfde concentraties zijn als die in urine zitten. Door het plassen voor de seks was de blaas helemaal leeg, tijdens de seks raakte de blaas weer vol en na het squirten was de blaas weer helemaal leeg.

Over plassen gesproken: lees hier of je écht moet plassen na de seks

Long story short: het vocht wat tijdens squirten vrijkomt, komt uit de blaas én er zit urinezuur in. Het is dus eigenlijk hetzelfde als plassen (maar niet helemaal hetzelfde als urine). Maar laat je hier vooral niet door tegenhouden! Vind jij (en je lover) het opwindend? Ga er dan vooral mee door! Je weet nu alleen waar het vandaan komt ;-).

 Bron: Women’s Health | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Nicoleta Petcu
  Nicoleta Petcu
  Reactie: Mijn naam is Nicoleta Petcu. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen bekend maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik heb het beste van je gekregen. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spell casters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Ayoola. Nadat de Love Spell was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is vol liefde terug. Het was een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug accepteerde ... Ik heb echt een tekort aan woorden en blij, je bent een God naar mij en mijn hele familie gestuurd .. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dr. Ayoola. Voor iedereen die op zoek is naar een echte spreukster, neem contact op met Dr.Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp op +31684065675
  Beantwoorden
 • Elease Gordley
  Elease Gordley
  Reactie: just right post
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: dankjewel voor deze nuttige informatie! ik kan nu eindelijk mn vrouw laten squirten, lekker bezig dus! viele danke je hoere moeder
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen