dating app

Jouw friends bepalen met wie jij op date gaat met deze dating app

Er bestaan genoeg dating apps: Bumble, Tinder, Lexa, Grindr en nog véél meer. Maar nu is er wel een hele bijzondere dating app op de markt gekomen, namelijk eentje waarmee jouw friend jouw prins op het witte paard voor je kunt zoeken! Jouw vriendinnen kunnen zelfs bepalen met wie jij op date gaat. Vertrouw jij jouw vriendinnen genoeg om die keuze voor je te maken?

Ship dating app

Online iemand leren kennen is tegenwoordig heel normaal. Er bestaan bijna té veel verschillende dating apps – bij de ene moet jij het gesprek beginnen en bij de ander kun je mensen die je tegenkomt op straat vinden op de app. Tinder kennen we allemaal, maar er is nu een concurrent: de Ship dating app. This is no ordinary dating app, want jouw vriendinnen kunnen met deze app bepalen wie jouw potentiële prins op het witte paard is. Dat kan best scary zijn, dus het is natuurlijk hopen dat je besties de juiste keuze voor je maken en niet voor de grap alleen maar slechte matches maken.

Lees ook: Dankzij deze vijf internationale tips, heb jij de beste date ooit

How does it work?

Als jouw vriendinnen je taste in boys nog niet goed kennen, vertel ze dan duidelijk wat jij zoekt in een jongen en waar jouw soulmate aan moet voldoen. Dit hoeft natuurlijk niet tot in de details, maar zo hebben je friends wel een guideline! Maak een account aan op de dating app en maak daarna een ‘crew’ aan voor jou en je friends. In deze groepschat kunnen jullie praten over matches en andermans profielen.

Maar hoe krijg je dan een match? Well, je vriendinnen sturen namens jou een like, en als de ander jou een like teruggeeft, heb je een match! Laat je besties al het werk voor je doen: zij voeren een gesprek met de persoon, ze regelen een date en jij hoeft alleen maar op de right place and the right time aanwezig te zijn. Hoe luxe!

Dan wel één slecht nieuwtje: de app is helaas nog niet in Nederland beschikbaar, dus voor nu moet je het nog even toen met Tinder, Gindr of één van de andere miljoenen dating apps.

dating appdating app

LEES OOK:

Beeld: Getty Images, Ship

Bron: FEM FEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen