Justinbieber

Justin en Hailey Bieber zijn 1 jaar getrouwd: dit ging er allemaal aan vooraf

Het is alweer een jaar geleden dat Justin (26) en Hailey (23) Bieber zijn getrouwd, maar het was geen easy ride! Wij nemen je mee door hun relatie; van ontmoeting tot bruiloft.

Eerste ontmoeting

Justin en Hailey gaan echt waaaay back, aangezien de twee elkaar al leerde kennen in 2009! De vader van Hailey, Stephen Baldwin, heeft ze destijds aan elkaar voorgesteld. Er was daarentegen geen sprake van liefde op het eerste gezicht; de twee hebben elkaar erna tijden niet meer gesproken. Maar seriously, hoe cute is hun allereerste foto samen?!

2011

Toch kwamen Justin en Hailey elkaar in 2011 weer tegen, toen Hailey’s vader haar meenam naar de première van Never Say Never. Hierover vertelde ze later aan Vogue: ‘Ik ben nooit een superfan geweest. Ik vond hem wel schattig.’

2014

In 2014 begonnen de eerste roddels te komen over de twee. Justin en Hailey bezochten samen met Kendall Jenner een kerk, terwijl Justin nog een knipperlicht-relatie had met Selena Gomez.

Justin wilde de roddels de wereld uit helpen en postte een selfie met Hailey op zijn Insta met de caption: ‘Ik ben supersingle’.

2015 en 2016

Hierna deed Justin er niks meer aan om de roddels te stoppen. In 2015 vierden hij en Hailey samen nieuwjaar en namen zelfs dezelfde tatoeages. Ook ging Hailey met de familie van Justin mee op vakantie.

In 2016 maakte het koppel hun love eindelijk Insta official. Op 4 januari plaatste Justin een foto van hem en Hailey waarop ze elkaar kussen op oudejaarsavond. Hiermee liet Justin natuurlijk een bom ploffen op Insta en werden fans wild.

Break-up

Hoewel de twee deels bevestigden een stel te zijn, lieten ze ook in interviews weten dat ze ‘niet exclusief’ waren. In 2016 eindigde dit zelfs in een break-up. Justin begon toen te daten met Sofia Richie en er waren zelfs geruchten dat Jelena (aka Justin + Selena Gomez) weer aan was.

Hailey leek het juist weer erg gezellig te hebben met Shawn Mendes. Tot op de dag van vandaag is er nog niet bevestigd of Hailey en Shawn een relatie hadden, maar Shawn liet wel weten dat ze ‘meer dan vrienden waren’.

2018

In 2018 is de vonk tussen Justin en Hailey weer overgesprongen, en dat lieten ze duidelijk merken. Het duurde dan ook niet lang voordat Justin Hailey ten huwelijk vroeg en ze uiteraard ‘JA’ zei.

Hierna kwamen er megaveel geruchten, want op welke datum zou het stel gaan trouwen?! Op 13 september 2018 kwam het nieuws naar buiten dat ze in het geheim waren getrouwd. Justin probeerde dit nog een tijdje te ontkennen, maar stelde Hailey al snel als zijn vrouw voor. Kort hierna veranderde Hailey haar Insta naam van Hailey Baldwin naar Hailey Bieber.

2019

30 september 2019 was het dan eindelijk zover: de twee hielden opnieuw een bruiloft, maar dit keer enorm groot met al hun familie en vrienden erbij. Hailey droeg een amazing dress en we still can’t get over alle romantische pics.

Bekijk ook hier de trouwvideo van Justin en Hailey!

2020

Het koppel is still going strong en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Afgelopen zomer hebben ze zich allebei laten dopen én kochten ze een huis van maar liefst 26 miljoen dollar. Is the next step een baby..?

Justin kwam wel vervelend in het nieuws, aangezien hij werd beschuldigd van seksueel misbruik. Maar al snel hielp hij deze beschuldigingen de wereld uit.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen