Liefdeshoroscoop 2021

Lees hier jouw liefdeshoroscoop voor 2021

Hello 2021! Zit dit jaar vol liefde of blijf je voorlopig nog happy single? Find out wat de sterren dit jaar voor jou in petto hebben in onze liefdeshoroscoop!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij speelt graag op save en bent in grote groepen van stilletjes. Dit betekent dat jouw prins(es) op het witte paard je misschien nog helemaal niet gezien heeft… Toch heb jij hem of haar wel al overduidelijk gezien! Zet je trots, angst en zenuwen opzij en stap op je crush af!

Als je een relatie hebt dan kan het zijn dat je het gevoel hebt dat jouw lover soms een beetje over je heen loopt. Dit kan hij/zij niet zo bedoelen. Geef daarom duidelijk je grenzen aan.

Alles wat je moet weten over het liefdesleven van Billie Eilish

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij hebt altijd een doel voor ogen en zodra je iets wil dan ga je ervoor. Je komt heel zelfverzekerd over, maar dat is in de liefde ook jouw valkuil… Je focust je graag op één ding, waardoor je je friends, familie en lover soms een beetje vergeet. Let erop dat je dit niet laat gebeuren. Je hebt heb in 2021 namelijk hard nodig.

Nog single? Hier kan snel verandering in komen. Keep ur eyes open voor iemand met het sterrenbeeld Tweeling, Weegschaal of Ram. Deze sterrenbeelden passen het beste bij jou. Als je eenmaal je nieuwe lover hebt gevonden ,kan dit in het begin heel erg overweldigend zijn. Dit zal later afzwakken. 2021 wordt een liefdevol jaar voor jou.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ondanks de quarantaine kwam jij in 2020 interessante mensen tegen. Toch laat je ook wat mensen achter in 2020. Door deze keuze krijg je meer rust en ruimte in je leven. Door deze extra tijd en ruimte heb je meer tijd voor je huidige vriend(in) of dingen uit te zoeken met je crush. Let er wel op dat je blijft communiceren, want de ander kan niet ruiken wat jij voel. Trust the stars: communication is the key! In 2021 sta je meer open voor liefde en dat zorgt voor succes.

Doe deze quiz om erachter te komen wanneer jij de ware liefde tegenkomt

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Liefde hangt dit jaar in de lucht voor jou! Het voelt dit jaar eindelijk alsof het universum aan jouw kant staat en daardoor voel jij je aantrekkelijker en zelfverzekerder dan ooit. Dit merkt jouw (potential) lover ook en dat geeft je relatie een boost. Ook goed om te weten, is dat de persoon die jij vorig jaar niet zag staan nu ineens jouw aandacht trekt.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jouw liefdesleven zat in 2020 in de knoop, maar daar komt in het nieuwe jaar verandering in. Je leert nieuwe mensen kennen die je nieuwe inzichten geven. Dit zorgt voor veranderingen, ook in je love life. De sleutel naar een happily ever after ligt dit keer bij jou. Probeer je open te stellen voor de liefde en alles zal goed komen.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij twijfelt ontzettend veel als het op de liefde aankomt. Vindt je crush je wel of niet leuk? Waarom reageert hij/zij niet? Begin 2021 ben jij nog iets te onzeker om je te binden, maar in de zomer zal hier verandering in komen. Je future lover is dichterbij dan je denkt.

Ook als je in een relatie zit, zul je veel twijfels krijgen. Ga na of deze twijfels door hem/haar komen of dat het een probleem is die je zelf moet fixen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij bent in de liefde vaak gekwetst. De eerste maanden van 2021 zijn een beetje onrustig voor jou, maar no worrie. Zodra het zomer is, heb jij je zaakjes weer op orde. Óók in de liefde! Als je een relatie hebt, kan het zijn jullie wat spanningen krijgen, doordat meerdere mensen jouw aandacht willen. It’s up to you wat je ermee doet, maar laat deze persoon niet kapot maken wat je al hebt.

9x Ideeën om met je lover te doen tijdens de (halve) lockdown

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

2020 was geen spannend jaar, maar so will be your love life in 2021! Ga dit jaar niet op zoek naar liefde, maar laat het op je afkomen. Onthoud dat het gras altijd groener lijkt aan de overkant, maar dit vaak niet zo is. Vergelijk jezelf en je (toekomstige) relatie niet met anderen. Ook laat je het flirten in 2020 achter. Serieuze relationship here you come!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

De kans is groot dat jij dit jaar je ware liefde tegenkomt. Toch zal niet alles soepel verlopen. Maar die bumpy ride is van korte duur. Jij stopt al je tijd en energie in een relatie en verwacht dit ook terug. Dit jaar worden de rollen omgedraaid. Als je in een relatie zit wordt jullie band nóg sterker. Happy single? Houd dit gevoel vast! Eind 2021 komt er een speciaal iemand op je pad.

Welke initialen heeft jouw toekomstige lover?

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Als je een relatie hebt, heb je vast wel gemerkt dat sommige dingen niet zo lekker lopen. Als je hier niet over gaat praten, kan dit vervelende gevolgen hebben. Als je open bent naar je lover zul je zien dat je er begrip en steun voor terugkrijgt. Als single is de kans groot dat je 2021 ook single afsluit. Je focust je dit jaar liever op jezelf. De liefde komt in 2022 heus wel weer terug.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je maakt dit jaar veel nieuwe (online) vrienden en je ligt goed op de markt. Als je jouw soulmate al gevonden hebt, is de kans groot dat jullie band in 2021 nog sterker wordt. Ben je single? Er komt een flirty periode aan. Vanaf de zomer ben je klaar om je te binden. Kom maar op met die zomer!

♐  BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij hebt in 2020 geleerd dat echte liefde alles overwint en dit geldt ook voor 2021. Ga met jezelf aan de slag en de right one komt vanzelf op je pad. Het kan zijn dat je lover zich een beetje bedreigd voelt door jouw nieuwe levensstijl. Het is daarom verstandig om hem of haar hierin te betrekken. Dit brengt jullie dichterbij elkaar.

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen