Relatie

Relationship rules: welke regels gelden er in een relatie?

Over liefde en relaties wordt nogal wat gezegd. Het geeft je the best feeling ever of een gebroken hart, Which is kind of the worst feeling ever en everything in between. Om dat laatste te voorkomen worden boeken, tijdschriften en sites volgeschreven met tips en tricks om je relatie goed te houden. Maar soms is dat best een challenge. Was er maar zoiets als een handboek met regels… Of toch niet?

I got new rules I count ‘em

We beginnen vast met een bubble burst: er bestaat geen handboek met regels waarin staat wat je wel en niet mag of moet doen in een relatie. Of over hoe het hoort. En honestly, hoe handig het ook lijk: dat moet je niet willen.

Hoe het dan zit met (ongeschreven) ‘relationship rules’ als: je gaat niet vreemdgaat en te veel ruzie maken is niet goed? Daar zit natuurlijk wel wat in. Vreemdgaan doet de ander pijn en veel ruzie maken betekent probs dat jullie het vaak niet met elkaar eens zijn. Het is dus niet zo gek dat zulke ‘regels’ bestaan om het leuk te houden. Maar regels maken een relatie vaak helemaal niet per se leuker. Ze kunnen juist heel verwarrend zijn. Wat versta je bijvoorbeeld onder vreemdgaan? In DM’s sliden, zoenen of verliefd (lees hier hoe verliefdheid werkt) zijn op een ander (of je daar nu wel of niet iets mee doet)? En wat is te veel ruzie? Is een discussie ook ruzie? Is het ook erg als die ruzies over kleine dingen gaan? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gevoel van verplichting of ontzegging dat die regels met zich meebrengen.

Dit is het ding: wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet de way to go te zijn. Wat jij ziet als regels overtreden, ziet bae misschien als iets onschuldigs. Nu horen we je denken: maar sommige dingen mogen toch ook echt niet of zou je juist moeten doen? Who knows!  Want het is all up to you en je boy- or girlfriend. Sommige ‘traditionele regels’ gaan voor jullie misschien helemaal niet op. Bespreek daarom wat jullie wel en niet oké vinden binnen jullie relatie. Dat kan gaan over vreemdgaan en ruziemaken, maar net zo goed over anything else. Maak daarover alleen liever afspraken dan regels, zeggen David en Arjan van 365 dagen succesvol in hun podcast. Het verschil? Gelijkwaardigheid. Regels leg je elkaar namelijk op, dus de één bepaalt wat de ander wel of niet mag. Afspraken maak je sámen. Sounds credible, right?

Wil je meer lezen over ‘relationship rules’ en zelf je regels, of beter gezegd ‘agreements’ maken? Lees dan bladzijde 90 van CG!’s XL Fashion issue die nu in de winkels ligt!

NEEM NU EEN ABONNEMENT

LEES OOK:

Bron: CG!’s XL Fashion issue | Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: MG !! Dit is zeker een schokkende en een echte getuigenis..Ik bezocht een forum hier op internet op 17 SEPTEMBER 2019, en ik zag een geweldig getuigenis van deze machtige en geweldige dokter genaamd dr allam op het forum..Ineverbelieved omdat ik nog nooit iets over magie heb gehoord of geleerd. Geen ziel zou me hebben kunnen beïnvloeden over wat er gebeurde, niet totdat dr allam het voor mij deed en mijn huwelijk van 6 jaar terug aan mij herstelde en mijn echtgenoot terugbracht in de dezelfde 48 uur net als ik op internet heb gelezen ... oh mijn God, ik ben echt verbaasd en geschokt toen mijn vrouw neerknielde en smeekte om vergeving en voor mij om Haar terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en dat doe ik niet ' Ik weet niet hoeveel ik je moet waarderen DrALLAM je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gestuurd .. Hier is ... is de beste dokter online en zijn resultaat is 100% garantie .. e-mail dralahalah@gmail.com ... .WhatsApp of bel +23408115720823 ... neem vandaag nog contact met hem op, hij is geweldig ...
  Beantwoorden
 • Lawson henk
  Lawson henk
  Reactie: mijn naam is BOYER HELENA 38-jarige dame leed aan een spirituele aanval gekenmerkt door vreemde gevoelens nachtmerries, anorexia nervosa en slapeloosheid..het leven werd ondraaglijk voor mij..ik kon geen licht of vreugde zien in mijn toekomst totdat ik DrALASHIRAa ontmoette dame getuigde hoe hij haar hielp om vrede te brengen in haar huis en geluk en ik heb contact met hem opgenomen..Ik vertelde hem dat mijn leven onaangenaam was en ik wil dood, hij vraagt ​​me om het goed te maken en op te houden met huilen mijn probleem is voorbij en ik geloof hem. zie enkele dagen later dr. ALASHIRA gaf me een nieuwe zin van het leven ... ik kan nu gelukkig leven .. neem alsjeblieft vriend contact op met dr. ALASHIRA vandaag, hij zal je helpen al je probleem op te lossen .. E-mail dr.alashirao1@gmail.com WhatsApp of Viber + 2348034395438 ...
  Beantwoorden
 • Ann Van Vugt
  Ann Van Vugt
  Reactie: Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com )
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen