Q&A

Seks Q&A: girls love girls edition

Als je als meisje op meisjes valt is daar natuurlijk helemaal niets mis mee. Toch zijn er vaak vragen die je eigenlijk wel beantwoord wilt hebben, maar niet durft te stellen. Wij geven antwoord op jouw prangende vragen over girls who love girls en alles wat daarmee te maken heeft.

Seks Q&A: Girls love girls edition

 

Ben ik lesbisch als ik meisjes vaker aantrekkelijker vind dan jongens?
Kan, maar hoeft niet. Heel veel meiden vinden andere meiden knap of aantrekkelijk zonder er verliefd op te zijn. It’s all about the feels. Krijg je ook kriebels van een meisje(s) en kun je aan niks of niemand anders meer denken dan dat ene meisje? Dan ben je verliefd en kan het inderdaad zijn dat je lesbisch bent. Maar misschien ben je wel bi en heb je nog geen jongen gevonden bij wie je dat gevoel ook hebt. Probeer, ontdek, ervaar en je merkt vanzelf waar je wel en niet op valt.

Hoe weet je of de ander ook homo, lesbisch of bi is?
Hoewel veel mensen denken dat er zoiets als een gaydar bestaat, spreekt onderzoek dat tegen. Je zult het dus, als je zeker wil weten of iemand potential dating material is, toch anders aan moeten pakken. Knoop een casual gesprekje aan en vraag terloops of diegene een relatie heeft (gehad) of aan het daten is. Meestal hoor je dan wel of het om een ‘hij’ of om een ‘zij’ gaat. Je kunt ook beginnen over een bekende film met een homoseksueel, lesbisch of biseksueel thema en de reactie peilen.

Hoe werkt lesbische seks?
Het lijkt zo vanzelfsprekend en toch vragen veel meiden zich dit af. Begrijpelijk, want ‘hoe het werkt’ is voor iedereen anders. Het beeld dat je erbij hebt, is waarschijnlijk: strelen, vingeren en elkaar oraal bevredigen. Dat zijn inderdaad key elements van seks tussen twee meisjes. Maar je kunt natuurlijk ook scharen – jullie vulva’s tegen elkaar aanwrijven – en speeltjes gebruiken. Wat jullie lekker vinden, is hoe het werkt. En in case you might wonder: ja, ook zonder penetratie telt het als echte seks. Wát precies telt als ‘echte seks’ is dan weer aan jou.

Ga ik vreemd als ik iets heb met een meisje, maar iets doe met een jongen of andersom?
Dat ligt helemaal aan wat jij en bae onder vreemdgaan verstaan. Is dat appen met een ander? Zoenen? Seks? Misschien vind je het alleen vreemdgaan als er gevoel bij komt kijken… Gek genoeg bespreken stellen vaak niet wat hun grens is, maar het is goed om dat wel te doen. Dus vraag je je dit af, talk about it!

Meer antwoord op vragen over lesbische gevoelens/seks lees je in CG!’s mind issue, die je nog maar 2 weken kunt scoren in de winkel!

 

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Tekst: Donna van der Kolk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen