Hallo happy single! Baal jij dat je nog steeds lover-loos bent? Niet doen! Check hieronder de voordelen van single zijn:

Drama Queen

Soms wil je het liefst jezelf opsluiten in je kamer en heel hard All By Mysééélf meeblèren en dat is helemaal oké. Geen boyfriend of girlfriend die afknapt op jouw dramatische buien. (Ga voor een egoboost ook eens voor Beyoncé.)

Schoonmeeeehh

Voor de tiende keer hoor je de verhalen van je vriendin aan over haar zeurende schoonmoeder. Ben jij even blij dat je niet elk weekend verplicht een bezoekje aan de in-laws hoeft te brengen.

Alles is voor bassie

Of in dit geval voor jou dan. Je eten hoef je niet te delen en de M&M’s zijn dus he-le-maal voor jou alleen.

Princes charming

Slobbertrui en broek, check! Het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black, check! Zak bolognese chips, check! Niemand die jou blamed voor een heerlijk avondje alleen!

Don’t care

Geen zin om je benen te scheren? No biggie. Behalve als je dat leuke rokje aan wil dan…

Quality time

Jij hebt alle tijd voor je vriendinnen. Yes to the party’s en mocktails, kletsavondjes met nagellak en de CosmoGIRL! en uren lang shoppen.

Miss independent

Oké, een band plakken of een gat in de muur boren voor die mooie spiegel is nou eenmaal lastig, maar Miss Independent kan heus wel haar eigen boontjes doppen (of haar handige vader, broer of buurjongen inschakelen.)

Vrije vogel

Jij zal geen harten breken als je aankondigt dat je op wereldreis gaat, exept die van je ouders en vriendinnen dan…

Flirty flirt

Tot slotte kun je flirten en daten met wie je maar wilt. Goedemorgen cute coffee guy en hello sportschool hottie!

 

LEES OOK: 

Bron beeld: 123RF.