Vakantie

Summer loving: liefdesverhalen om van te smelten

Summer = love season. We hebben allemaal wel onze eigen summer romance en alleen al de gedachte eraan doet je wegzwijmelen. Daarom vroegen we jullie naar jullie meest romantische moment ever. We just can’t get enough!

Bella Italia

‘Ik was op vakantie in Italië toen de Italiaanse neef van een kennis van ons me meenam op zijn rode Vespa. We reden door de heuvels langs de wijnvelden. In een dorpje aten we een ijsje op een bankje naast een fontein. Die avond zijn we nog uiteten geweest, en op stap gegaan met zijn vrienden.’ Giulia (19)

Hier vind je 7x Internationale dating apps

Missed you…

‘Mijn vriend zat drie maanden in Korea. Het moment dat ik hem weer zag, vergeet ik nooit meer. We renden zo in elkaars armen.’ Lou (21)

With love from France

‘Tijdens mijn vakantie in Frankrijk ontmoette ik een jongen. Eerst spraken we vooral af met een groep, maar later vertrok iedereen. Uiteindelijk bleven we op een avond met z’n tweeën over op een trampoline onder de sterrenhemel. We hebben daar de hele avond gelegen.’ Anoniem (17)

Love at first sight

‘Ik besloot met een vriend van mij mee te gaan naar de stad, waar andere vrienden van hem waren die ik niet kende. Met een van hen had ik meteen een klik. Aan het eind van de avond wisselden we nummers uit en we besloten de dag erna opnieuw af te spreken. We hebben de hele dag in de zon gelegen zonder telefoons of enig contact met de buitenwereld, helemaal in onze eigen bubbel. Het was echt liefde op het eerste gezicht!’ Destiny (18)

Ook leuk: 7 ideeën voor een zomerse date

Festival

‘Ik leerde een jongen kennen via een vriend. We praatten veel op Snapchat en op een gegeven moment vroeg hij wat ik die dag ging doen. Ik ging naar een festival, dus dat vertelde ik hem. ’s Avonds kreeg ik opeens een berichtje. Hij vroeg waar ik op het festival was en hij heeft me toen opgezocht. Dat was de eerste keer dat we elkaar zagen elkaar. Vijf dagen later hebben we het officieel gemaakt. Inmiddels zijn we al bijna elf maanden samen.’ Kim (18)

Nog meer summer love stories vind je in CG!’s Summer Issue!

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • lieke stuijt
    lieke stuijt
    Reactie: OMG bella itallia zoooo romatic bedankt CG
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen