Deze tegenspelers werden in real life ook op elkaar verliefd

Hoewel we heel veel plezier beleven aan het shippen van onze favoriete koppels in films of tv-series, gebeurt het nog weleens dat de tegenspelers IRL ook op elkaar verliefd worden, and that’s even better to ship! Verschillende acteurs uit onder ander Riverdale, Stranger Things en Sex Education hebben hun onscreen relationships, veranderd in een offscreen relatie. Natuurlijk komt daten in Hollywood altijd met drama, dus veel koppels uit dit rijtje zijn helaas niet meer bij elkaar. Dus, mocht je boos zijn op de wereld dat je currently niet met Cole Sprouse of Camila Mendes aan het daten bent — maybe it’ll happen one day! — check out wie van jouw fave televisie koppels met elkaar hebben gedate of nog steeds daten!

#1 Aimee Lou Wood en Connor Swindell

Dit was misschien wel het leukste nieuws van de week: Adam Groff en Aimee Gibbs uit Sex Education zijn IRL ook aan het daten! Aimee en Connor speelden een koppel in seizoen één en zijn nu ook offscreen aan het daten. Aimee maakte het Instagram-official in september 2018.

#2 Charles Melton en Camila Mendes

Reggie en Veronica uit Riverdale started dating en werden in september 2018 Instagram-official. Camila gaf haar fans zelfs schattige ship names om te gebruiken: Charmila. Helaas is het stel vorig jaar uit elkaar gegaan.

#3 Joey King en Jacob Elord

Iedereen werd verliefd op Elle en Noah uit The Kissing Booth, maar iedereen werd pas echt excited toen bekend werd dat Joey en Jacob IRL ook een stel bleken te zijn. De roddel ging dat de twee niet meer samen waren, omdat Jacob een social media break nam door zijn Instagram te verwijderen en Joey een paar dagen later op Twitter schreef ‘thank god I have my dog tho‘…

Ook is Jacob nu gespot met actrice Zendaya! Zou hier een nieuwe liefde opbloeien?

daten

#4 Cole Sprouse en Lili Reinhart

Cole en Lili hebben elkaar leren kennen op de set van Riverdale en al snel werden deze love birds IRL ook op elkaar verliefd. Het leek er even op dat de twee uit elkaar waren, maar niets bleek minder waar! #Bughead is still going strong.

#5 Dove Cameron and Thomas Doherty

Ook jij bent vast jaloers op de uber knappe boyfriend van Dove Cameron. Ze had het nog maar nét uitgemaakt met haar Liv and Maddie tegenspeler boyfriend, Ryan McCartan, toen ze hals overkop verliefd werd op haar tegenspeler van Descendants 2: Thomas Doherty (en we kunnen haar geen ongelijk geven). Thomas noemt haar the love of his life.

#6 Vanessa Hudgens en Zac Efron

Zó, dat waren nog eens tijden. Troy en Gabriella vielen voor elkaar en zo deden ook Zac Efron en Vanessa Hudgens dat. Ze zijn van 2006 tot 2010 een stelletje geweest en gingen daarna hun eigen pad. Vanessa had daarna zo’n 9 jaar lang een relatie met Austin Butler, maar ook dat is nu over en uit…

daten

#7 Kristen Stewart en Robert Pattinson

Twilight was al romantisch genoeg, maar toen Bella en Edward IRL ook op elkaar verliefd werden, konden de fans niet op van geluk. Na twee jaar daten heeft het stel er een punt achter gezet.

#8 Nina Dobrev en Ian Somerhalder

Van het ene vampieren stel gaan we over to the next one, want ook The Vampire Diaries zat vol offscreen relationships. Nina en Ian leerden elkaar in 2009 op de set van TVD kennen en bevestigden hun relatie in 2011. Ze gingen een jaar later uit elkaar.

#9 Blake Lively en Penn Badgley

Als Dann en Serena hadden ze al chemistry en dat bleek ook offscreen. Van 2007 tot 2010 waren Blake en Penn een stel. Inmiddels is Blake happy getrouwd met Ryan Reynolds en zelfs moeder van drie. En Penn? Die kennen we inmiddels als Joe uit You

#10 Ed Westwick en Jessica Szohr

De Gossip Girl casting director heeft vast een radar voor chemistry, want het bleef op de set niet bij Penn Badgley en Blake Lively. Ed en Jessica waren nog aan het daten met een ander toen ze smoorverliefd werden op elkaar. Rumour has it dat een cheat scandal ervoor heeft gezorgd dat Ed en Jessica niet meer samen zijn.

daten

Wie ship jij het meest? Deel je antwoord met ons op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lilireinhart

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen