Valentijnsdag

Valentijn date ideeën met je besties

Hoor jij dit jaar bij #teamsingle op Valentijnsdag? Girl, we got you coverd! Geen zin op 14 februari alleen tussen de romantische stelletje te zitten? Trommel je girl squad bij elkaar op en doe een van deze leuke leuke dingen met je BFF’s op V-day.

1. Karaoke night

Samen met je vriendinnen heel hard, maar dan ook echt heel hard, I don’t need a man van de Pussycatdolls meezingen en je daarna een stuk beter voelen. Of de rest van in de karaok bar jullie zangtalent ook kunnen waarderen is een zorg voor later…

2. Dierentuin

Je vergeet je liefdesverdriet a la minute wanneer je in de dierentuin al je lievelingsdieren weer eens van dichtbij kunt bekijken. Enne, bij BurgersZoo kun je nu ook een ‘escape zoo’ doen!

3. Sleepover

Er gaat niets boven films, gezichtsmaskers, comfy food, leuke PJ’s en je besties all in one. Tijdens een sleep over hebben jij en je girls steun aan elkaar en that’s the only thing that counts!

4. Rolschaatsen

Rolschaatsen is weer helemaal terug van weggeweest! Bij Skate Fever kun je indoor rolschaatsen met gave lichteffecten en de leukste muziek. Kaartjes scoor je hier.

5. Ga naar de bioscoop

En dan natuurlijk niet tussen alle stelletjes naar een zwijmel film. De superspannende film Fantasy Island (met Lucy Hale!) bijvoorbeeld, draait vanaf 13 februari in de bioscoop.

6. Get creative

Maak voor je BFF een Valentijnsdag kaart! Haal al je knutselspullen tevoorschijn en ga gezellig samen een middagje fröbelen. Vergeet niet om er een lief gedichtje in te schrijven!

7. Samen eten

Kook samen, bestel samen, of ga samen uiteten. Maar breng V-day door met je bestie en jullie lievelingseten!

8. Shoppen

De beste manier om Valentijnsdag door te komen is door samen met je BFF te shoppen! Zoek outfits voor elkaar of ga alvast op zoek naar leuke zomeritems. Check hier de leukste indoor winkelcentrums.

9. Chick flick night

Niet zo veel geld te besteden, maar willen jij en je vriendinnen wel iets leuks doen op V-day? Houd dan een chick flick marathon met deze films bij één van jullie thuis.

10. Baking sweets

Taart, muffins, koekjes… bak samen met je BFF sweets en eet ze daarna samen op of breng een paar koekjes bij je crush langs. Misschien valt hij/zij wel voor jouw bakkunsten!

LEES OOK

Beeld: GettyImages

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen