vanessa hudgens

Vanessa Hudgens is weer single en fans willen dolgraag dat ze weer terugkomt bij Zac Efron

Na meer dan acht jaar samen geweest te zijn, lijkt het erop dat actrice Vanessa Hudgens en haar vriend Austin Butler uit elkaar zijn. Toevallig is ook Zac Efron single… zouden de twee oude liefjes weer samenkomen voor een High School Musical reünie?

Break-up

Veel fans waren heartbroken toen Us Weekly schreef dat Vanessa en haar bf Austin Butler na bijna negen jaar samen te zijn geweest, nu uit elkaar zijn. Roddels over hun break-up gingen al langer rond, zeker omdat het erop leek dat het koppel hun vakantie apart vierde. Vanessa zat in Zwitserland, terwijl Austin op geen enkele foto te bekennen was. De laatste keer dat Austin op Vanessa haar Instagram verscheen was alweer tijdens Halloween. Austin heeft daarentegen al sinds juli geen foto met Vanessa meer gepost.

Vanessa kennen we natuurlijk allemaal van Disney’s High School Musicalmaar kun je ook kennen van films als The Knight Before Christmas en The Princess Switch. Austin kun je kennen van series als Zoey101, iCarly en Hannah Montana.

Ga jij ook door een break-up? Check hier empowering break-up songs, comfort food, Insta-captions maar ook redenen waarom single zijn ook fijn is.

Zac Efron

Nadat everybody’s heart was gebroken door deze break-up, zagen sommige fans ook de bright-side ervan in. Want drie keer raden wie op dit moment óók single is…? Zac Efron en Vanessa Hudgens hebben tussen 2005 en 2010 iets gehad, nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van High School Musical. 

Veel fans spelen nu matchmaker en hopen stiekem dat de twee weer bij elkaar komen.

https://twitter.com/Yvannahhh/status/1217205628030144522

Sommigen bedachten dat Zac waarschijnlijk op het moment zijn geluk niet op kan.

Anderen dachten zelfs dat Zac de reden zou zijn geweest dat het stel uit elkaar is, doordat hij onlangs bijna het loodje had gelegd.

https://twitter.com/andieisawesome_/status/1217194946765127680

‘Arme Zac Efron is met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op Papoea-Nieuw-Guinea een levensbedreigende ‘vorm van tyfus of een vergelijkbare bacteriële infectie’ had opgelopen. Zac was op een onbewoond eiland voor opnames van het tv-programma ‘Killing Zac Efron’, waarin hij moet zien te overleven met alleen een basisuitrusting en een lokale gids. Gelukkig is Zac nu alweer uit het ziekenhuis en is hij weer thuis bij zijn familie en vrienden voor New Year’s Eve!’

Wat vind jij? Zou jij Vanessa en Zac weer graag samen zien?

 

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram @vanessahudgens

Bron: Seventeen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen