Ex

Vervelende ex? Zo kom je ervan af

Een irritante ex hebben we allemaal wel eens. Hij/zij blijft hangen in jullie relatie en smeekt je terug te nemen. But you are a strong en independant woman and have moved on already! Met deze tips verzekeren we je dat je ein-de-lijk door kunt gaan met je leven zonder annoying exen.

1. Mixed signals

Zorg ervoor dat je aan de ander duidelijk maakt hoe je over de situatie denkt. Ben je echt klaar met hem of haar? Laat het dan weten, hoe lullig je dit misschien ook vindt. Zeg geen dingen zoals ‘we kunnen wel vrienden blijven’. Je ex kan dan denken dat je hem/haar ergens nog een kans wilt geven. App of bel je ex niet meer, en nee ook niet als je terug denkt aan de goede oude tijden. Je ex is je ex voor een reden.

2. Zero contact

Geef je break-up een beter plekje door het contact te verbreken. Zorg ervoor dat je geen gesprekken meer met je ex voert, hoe moeilijk dit aan het begin ook is. Laat alle negatieve vibes los, zoals frustratie en verdriet. Tijd om bijvoorbeeld fun te hebben met je vriendinnen!

3. Plannen

Laat duidelijk weten waarom het uit is en vertel je toekomstplannen. Het helpt om de andere persoon duidelijk te laten weten dat het klaar is. Iedereen vindt het namelijk fijn om te weten waar hij of zij staat. Vertel duidelijk hoe jij de toekomst voor je ziet, of dit nou met of zonder die persoon is!

4. Trouw

Na jullie break-up is het tijd om trouw aan jezelf te blijven in plaats van aan je lover. Kom de dingen na die je duidelijk tegen je ex hebt gezegd. Laat je mening en gedachtes niet veranderen door de lieve woorden van de ander. Het is belangrijk dat je je eigen mening houdt, ookal wordt het soms een beetje moeilijk en emotioneel.

Bron: Bustle| Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen