mr perfect

5x Waarom we verliefd worden op jongens in films

Dit zoeken we gewoon in onze BFs!

Jongens in films lijken altijd #perfect te zijn. Denk maar aan Peter Kavinsky uit TATBILB of Troy uit High School Musical. Waarom lijkt zo’n jongen IRL vinden altijd mission impossible te zijn?  Mr. Perfect is ontstaan omdat scriptmakers altijd de allerbeste eigenschappen aan z’n rol toevoegen. Maar waar bestaat Mr. Perfect eigenlijk uit?

Hij is dol op je

Hij is dol op de hoofdrolspeelster a.k.a you. En daarom is hij ook zo loyaal. Hoe gewild hij ook is, hij kiest voor jou en zal je nooit bedriegen. Hij ziet zichzelf oud worden met jou en dat geldt andersom natuurlijk ook!

Hij heeft een soft side

Hij oogt tough van buiten, maar is zacht van binnen. Iedereen vindt hem ‘de populaire jongen van school’, maar hij heeft ook een soft side die alleen jij te zien krijgt en dat voelt amazing.

Hij laat je lachen

Hij heeft een goed gevoel voor humor en weet wat hij moet doen om je aan het lachen te maken. Ook als je boos op hem bent krijgt hij een glimlach op jouw gezicht.

Hij is romantisch

Hij is een echte romanticus en weet precies wat hij moet doen om je te verrassen. Hou je van lekker eten? Dan neemt hij je mee naar je favo restaurant. Ben je jarig? Dan versiert hij je slaapkamer met rozenblaadjes…

Hij weet altijd het juiste te zeggen

Wat we soms even vergeten is dat de scriptschrijvers zijn teksten bedenken maar gosh… Deze zin uit The Notebook bijvoorbeeld: It’s not gonna be easy. It’s gonna be really hard. We’re gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you. Forever. You and me… Everyday‘.

Check hier de leukste romantische films ❤

LEES OOK:

Beeld: Instagram @toalltheboysnetflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen