Seks (1)

Want to spice up things in bed? Probeer deze dingen!

Ben je al een tijdje met je partner en kunnen jullie wel wat extra avontuur in jullie intimate life gebruiken? Probeer nieuwe dingen uit! Check hieronder een aantal dingen die jullie zouden kunnen proberen voor some real fire. Daar word jij blij van, maar je partner natuurlijk ook.

Speeltjes

Zo zou je speeltjes aan kunnen schaffen om de seks wat spannender te maken. Hierbij heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende toys. Een vibrator kopen is bijvoorbeeld een goed idee. Hier kun je zelf natuurlijk ook veel plezier mee beleven, maar ook je partner zal een vibrator kunnen waarderen. Voor extra stimulatie kun je er ook voor kiezen om een Tarzan vibrator aan te schaffen. Naast een vibrator zou je natuurlijk nog meer speeltjes kunnen kopen. Het hangt eigenlijk maar net van je eigen voorkeuren af. 

Rollenspel

Zo zou je ook speeltjes aan kunnen schaffen die je helpen bij het uitvoeren van een rollenspel met een partner. Als je dit voor het eerst doet, zal het misschien wat vreemd en gek voelen, maar na een tijdje wen je eraan en kun je het zelfs echt leuk gaan vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een persoon spelen die heel anders is dan jij bent in het echt. Hello alter-ego!

Muziek

Muziek kan ons op allerlei krachtige manieren beïnvloeden. Zo kan het ons emotioneel maken, maar het kan je juist ook heel sexy laten voelen. Denk aan alle nummers die je een instant sexy-vibe geven. Er zijn allerlei diverse songs die geschikt zijn om aan te zetten als jullie van plan zijn om seks te hebben. Hier zijn zelfs allerlei afspeellijsten van te vinden op bijvoorbeeld Spotify!

Zintuigen

Daarnaast kan het ook super hot zijn om je zintuigen te beperken. Zo zou je je zicht kunnen blokkeren met een blinddoek. Hierdoor weet je niet wat je partner met je gaat doen, wat natuurlijk heel sexy kan zijn. Ook kun je ervoor zorgen dat je geluiden niet meer hoort met behulp van oordopjes. Natuurlijk hoef jij niet degene te zijn die minder zintuigen kan gebruiken, dit kun je uiteraard ook doen bij je partner. 

*Dit artikel is in samenwerking met Pabo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen