Instagram

Weet je niet zeker of hij/zij single is? Dit is hoe je erachter komt!

Je bekijkt de Instagram van je crush al eeuwen zonder per ongeluk zijn foto’s uit 2012 te liken en je wordt stiekem jealous als je een foto met een andere meid op zijn/haar profiel ziet staan. Maar geen stress, het antwoord op de vraag ‘is hij/zij single?’, is makkelijker te krijgen dan je denkt.

1. Geen koppel foto’s

Dit is stap één om te ontdekken of je crush bezet is: het zoeken naar couple foto’s. Als er een foto op zijn/haar pagina staat waar hij/zij iets té romantisch met een meisje poseert, dan weet je eigenlijk al genoeg. Maar ga jezelf niet gek maken, check of deze persoon is getagd. Misschien is het wel zijn/haar zus ;)!

2. Profielfoto

Niet iedereen houdt van het plaatsen van kleffe koppelfoto’s op hun Instagram. Het kan zo zijn dat hij/zij geen foto op zijn/haar feed heeft staan maar zijn/haar profielfoto heeft toegewijd aan zijn/haar girlfriend. Is op de foto een verliefd koppel te zien, dan is het time to forget about him/her!

3. Single captions

Bekijk niet alleen foto’s van je Instacrush, maar bestudeer de captions ook. Bevat zijn caption hele cheesy teksten zoals: ‘I cannot live without you‘ of ‘the love you since the day I met you’? Dan is de kans is groot dat hij/zij liever alleen op de foto gaat, maar wél liefde wil tonen met een cute tekst.

4. Taggen

Zo’n cute caption gaat meestal gepaard met een getagd persoon. Heeft de foto één persoon getagd, en dan ook nog eens toevallig in zijn/haar oog of op de plek van zijn hart? Sorry but he’s/she’s taken!

Blijkt hij single te zijn? Check dan hier hoe je hem mee op date kunt vragen!

5. Vrienden

Ga jezelf niet in de stress werken als dat meisje op die ene foto óók niet zijn/haar zus is. Wie weet zijn ze gewoon hele goede vrienden. Dit valt natuurlijk wel in twijfel te nemen als er wordt gezoend op de foto. Misschien zijn dan té goede vrienden…

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Тамара
  Тамара
  Reactie: Veel singles twijfelen heel erg in dit soort situaties. Ze vragen zich af: “Ben ik nu te kritisch? of Past de ander gewoon niet bij me en moet ik stoppen met deze beginnende relatie?” Dit kan tot eindeloze piekersessies leiden, en meestal ook tot het besluit er toch mee te stoppen. Dit is zeker slim als de ander echt niet goed voor je is. Als hij of zij bijvoorbeeld alleen geinteresseerd in je is als het hem of haar uitkomt. Of je zelfs respectloos behandelt.
  Beantwoorden
 • Антон
  Антон
  Reactie: Я лично пристрастился читать Все ваши заметки с первых страничек. Пребольшое спасибо!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen