sterrenbeeld

Welk Sterrenbeeld is jouw perfecte match?

Je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt! Aan elk sterrenbeeld hangen typerende eigenschappen, die perfect matchen met een ander sterrenbeeld óf er juist mee botsen. Wil jij weten welke sterrenbeelden de perfecte match zijn bij die van jou? You’ve come to the right place!

Steenbok (22 december – 19 januari) 

Matched het beste met: Maagd en Stier 

Als Steenbok ben je een erg rustig persoon. Je hebt iemand nodig die je gevoelige kant naar boven kan halen. Maagd en Stier zijn hier beiden erg goed in. Hierdoor zijn al jouw relaties goed overwogen en serieus. 

Waterman (20 januari – 18 februari) 

Matched het beste met: Tweeling en Weegschaal 

Als Waterman ben je waarschijnlijk een erg onafhankelijk persoon. Je wil niks liever dan vrij zijn. De Ram kan jou die vrijheid geven, waardoor jullie een perfecte match kunnen zijn. Tweelingen zijn meestal wat rustiger dan dat jij bent, maar daardoor vullen jullie elkaar juist goed aan. 

Check ook: Deze Netflix-serie past het beste bij jouw sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart) 

Matched het beste met: Schorpioen en Steenbok 

Vissen zijn vaak erg romantisch en gevoelig. Jij houdt van liefde en stabiliteit en hierdoor pas je erg goed bij de loyale Schorpioen. Ook met een Steenbok kan jij een perfect koppel vormen.

Ram (21 maart – 19 april) 

Matched het beste met: Leeuw en Boogschutter 

Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn vaak erg avontuurlijk. In relaties zijn ze erg passievol en hebben ze iemand nodig die dat kan matchen. De flirterige Leeuw is hier vaak erg goed in. Ook zijn Boogschutters hier vaak de perfecte persoon voor. Samen kunnen jullie elk avontuur aan. 

Lees ook: Stargazing guide: hoe je (vallende) sterren kunt vinden en herkennen

Stier (20 april- 20 mei) 

Matched het beste met: Steenbok en Maagd 

Stieren zijn vaak erg nuchtere personen. Ze zoeken een betrouwbare partner waarmee ze samen kunnen genieten. Het sterrenbeeld Maagd is daarom een goede match. Jullie zijn beiden erg creatief en de Maagd kan de juiste hoeveel aandacht geven aan de Stier. Steenbok kan ook een goeie match zijn voor de Stier. Het is alleen belangrijk dat één van de twee de eerste stap durft te zetten. 

Tweelingen (21 mei – 20 juni) 

Matched het beste met: Waterman en Weegschaal 

Tweelingen zijn vaak erg chaotisch en besluiteloos. Daarom hebben ze iemand nodig die daar goed mee om kan gaan, zoals de Weegschaal. Ook de Waterman is hier erg geschikt voor. Daarnaast kan Tweelingen met deze twee sterrenbeelden supergoede gesprekken voeren.

Liever quizzen? Dat kan! Quiz hier welk sterrenbeeld je soulmate is!

Kreeft (21 juli – 22 juli) 

Matched het beste met: Schorpioen en Vissen 

Kreeften zijn vaak gevoelige en dromerige personen. Samen met Schorpioenen kunnen ze goed over hun gevoelens praten, wat erg helpt in hun relatie. Vissen zijn overigens ook een goede match voor de Kreeft. Samen kunnen ze alles aan. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus) 

Matched het beste met: Ram en Waterman 

De Leeuw is een echte levensgenieter! Alhoewel de Leeuw een echte flirt is, is de liefde soms ook maar een spelletje voor hun. De Ram past hier erg goed bij. Waterman kan ook een goede match met de Leeuw vormen, wat maar weer eens bewijst dat opposites attract! 

Maagd (23 augustus – 22 september) 

Matched het beste met: Maagd en Stier 

Maagden zijn erg kritisch als het gaat om het kiezen van een partner. Daarom kan het even duren voordat je de juiste persoon vindt. Het Sterrenbeeld Stier is goed in de juiste aandacht geven, waardoor ze goed bij elkaar passen. Steenbokken hebben vaak dezelfde normen en waarden als de Maagd, wat natuurlijk goed is voor elke relatie. 

Check ook: Deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

Weegschaal (23 september – 22 oktober) 

Matched het beste met: Tweelingen en Leeuw 

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn erg nieuwsgierig. Ze houden van een vredige sfeer, net als hun perfecte match: Tweelingen! Naast Tweelingen is de Leeuw ook een goede match. Die stelt je erg op je gemak, waardoor je volledig jezelf kunt zijn.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) 

Matched het beste met: Kreeft en Vissen 

Schorpioenen gaan er vol voor als ze verliefd zijn. Als Schorpioen ben jij ontzettend loyaal. Hierdoor pas jij perfect bij de Kreeft, die loyaliteit het meest waardeert. Daarnaast trekt de Schorpioen ook vaak Vissen aan. Die zijn most of the time helemaal weg van jou. 

♐ Boogschutter (22 november – 21 december) 

Matched het beste met: Steenbok en Leeuw 

Boogschutters zijn erg vrolijke types en staan altijd voor iedereen klaar. Hierdoor ben je wel een beetje een rusteloos persoon. Gelukkig kan jouw perfecte match Steenbok dat goed handelen. De Leeuw is hier ook erg goed in, al moeten de vonken dan wel echt overspringen. 

Bron: Mens en gezondheid.info.nu, Verassendgenoeg | Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen