Versieren

Zo versier je als een pro

Stiekem oogcontact maken in de gang en zorgen dat jouw vaste plek in het lokaal zo dicht mogelijk is bij die van ~ that person ~. Herkenbaar? Yep, you’ve got a crush. Spannend en leuk, maar ook lastig. Want hoe maak je die eerste move? CG!’s got the answers!

Berichtje

Er is maar weinig zenuwslopender dan het eerste berichtje sturen en vervolgens uren moeten wachten op een reactie. Toch is initiatief nemen, hoe scary ook, altijd een goed idee. Anders weet je crush nooit dat je interesse hebt! De meeste mensen vinden het ook nog eens fijn om leuk gevonden te worden, en als iemand niet op jouw berichtjes zit te wachten, merk je dat meestal ook snel genoeg. Hoe leuk is het als je jouw future relatie te danken hebt aan dat ene berichtje van jou?! You’ll never know if you never try.

Check hier liefdesverhalen om van te smelten

Complimentjes geven

Een compliment geven is misschien wel de meest voor de hand liggende manier om te flirten. Wie houdt er niet van? Keep it simple. Acht keer per dag: ‘Je bent zo knap’ en ‘je lacht zo lief’, wordt possibly een beetje ongemakkelijk. Een casual opmerking als: ‘Wat zit je haar leuk vandaag’, does the job. Plus: iemand blij maken met een complimentje is the best (+ easy karmapuntjes).

QUIZ: Wanneer kom jij je ware liefde tegen?

Pay attention

Een gesprek beginnen gaat tien keer makkelijker als je al iets van je crush weet. Zit je al even bij elkaar op school? Dan is de kans groot dat je de basisinformatie, zoals hobby’s al weet. Zoek naar een gedeelde interesse en gebruik dat als convo starter. Begin bijvoorbeeld over de nieuwe track van zijn of haar favo artiest die jij ook leuk vindt, of over het schot van zijn of haar favoriete speler van de club waar jij ook voor bent. Fake geen interesse in iets om maar het gesprek te starten. Is voetbal niet jouw ding, dan hoef je je crush daar dus niet mee in te pakken. Blijf bij jezelf, want je wil dat hij of zij jou leuk gaat vinden om who you are. Niet om who you try to be to impress him.

Check ook: Geen gespreksstof meer? Stel dan deze leuke vragen aan je crush!

Meer versiertips nodig? Je leest ze op pagina 94 en 95 van CosmoGIRL!’s XL Fashion Issue #5. Online en in de winkel te koop!

Cosmog2005 Lr 1 1
NEEM NU EEN ABONNEMENT

LEES OOK:

Bron: CG! XL Fashion Issue #5 | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen