Rihanna En Asap Anp

A$AP Rocky zegt dat Rihanna de liefde van zijn leven is

Volgens People zijn A$AP en Rihanna sinds november 2020 al officieel samen, maar dit hebben zij zelf altijd een beetje in het midden gelaten. In een interview met GC liet de rapper weten hoe serieus het stel nu écht is.

A$AP Rocky over Rihanna

Tijdens het interview spreekt A$AP heel open over de relatie die hij heeft met Rihanna. ‘Het is allemaal zoveel leuker als je weet dat iemand de ware is. Ik geloof erin dat je gewoon voelt en wanneer dat is zo. Zij is het helemaal voor mij‘, zegt Rocky. Vervolgens gaat hij nog een stukje verder door te zeggen dat hij er zeker van is dat ‘Rihanna de liefde van zijn leven is’. AHW!

Kinderen

Het onderwerp kinderen kwam ook aan bod. Toen A$AP Rocky de vraag kreeg of hij en Rihanna al denken aan het krijgen van kinderen, antwoordde hij: ‘Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Ik zou een heel cool kind hebben.’

Kerst met Rihanna’s familie

Ook blikt de 32-jarige rapper terug op afgelopen kerst, toen hij met Rihanna meeging naar haar familie in Barbados. ‘Dat voelde gewoon als thuiskomen, ook omdat mijn familie daar roots heeft liggen. Het was heel bijzonder en nostalgisch om mee te maken. Hoewel het in het buitenland was, leek het toch heel vertrouwd allemaal.’

Check ook: OMG, gaat Lizzo de studio in met Harry Styles en Rihanna?

Nou wij shippen dit koppel in ieder geval all the way en wie weet zien we binnenkort een uitbreiding van dit knappe koppel!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP David Fisher REX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen