Adele

Adele gaat dít tv-programma presenteren

Adele is weer helemaal terug van weggeweest en komt met veel leuke nieuwe dingen! Naast het uitbrengen van een nieuwe album gaat ze namelijk ook een speciaal tv-programma presenteren.

Presenteren

Adele liet laatst al iets doorschemeren over de komst van een nieuw album, maar ze heeft ze nog meer exciting nieuws. De zangeres gaat volgende week namelijk Saturday Night Live presenteren. Dat maakte Adele zondagavond bekend op haar Instagram. Ze vertelde dat het de eerste keer is sinds het eind van haar tournee in 2016 dat ze weer in het openbaar te zien is en ze is nu al nerveus, laat ze aan haar miljoenen volgers weten.

‘Bloooooody hellllll. Ik vind dit zo spannend. Maar ook doodeng’, schrijft ze. ‘Mijn eerste keer als presentator, en dan ook nog bij Saturday Night Live.’ Adele liet weten dat ze dit al heel erg lang wilde doen, guess dreams do actually come true!

Juiste moment

Ze vertelde dat ze er heel zin in heeft, omdat dit voor haar gevoel het ‘juiste moment’ is. ‘Want als er ooit een tijd is geweest voor ons allemaal om jezelf in het diepe te gooien en er het beste van te hopen, dan is het wel in 2020, toch?’ 12 jaar geleden was Adele zelf te gast in het programma en dit bleek haar grote doorbraak te zijn in de VS. Het is dus een heel speciaal moment voor de zangeres! H.E.R is haar eerste gast en aangezien Adele een big fan van haar is, wordt het sowieso een feestje!

Check ook: Is Chris Brown de nieuwe lover van Adele?

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard| Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen