Alisha en Finn

Alisha Boe en Finn Wolfhard binnenkort te zien in deze nieuwe comedy-film

13 Reasons Why-actrice Alisha Boe en Stranger Things-acteur Finn Wolfhard zijn binnenkort samen te zien in een nieuwe film! Een drama-comedy met deze twee amazing acteurs? Dat moet wel een succes worden.

When You Finish Saving The World

Zo gaat de brand-new movie heten! Het verhaal is gebaseerd op het al eerder uitgebrachte audioboek van Jesse Eisenberg. In het boek volg je het leven van drie familieleden: Nathan, een vader die een connectie probeert te krijgen met zijn pasgeboren zoon, Rachel, een jonge student die haar plek in haar relatie en het leven probeert te vinden, en tot slot Ziggy, een tiener die zijn achtergrond en toekomst probeert te ontdekken. Of de film ditzelfde verhaal gaat vertellen is nog niet duidelijk! De film zal wel een iets andere focus hebben dan het audioboek.

Lees ook: Take notes: 4x wijze levenslessen uit films

Cast

Er worden momenteel nog allerlei nieuwe personen aan de cast van When You Finish Saving The World toegevoegd. Wel staan er al een aantal rollen vast. Zo zullen we sowieso Julianne Moore (die je kunt kennen van The Hunger Games en Crazy, Stupid, Love), Finn Wolfhard en Alisha Boe in de film voorbij zien komen. Fun fact: When You Finish Saving The World wordt zelfs geproduceerd door actrice Emma Stone!

25x De beste zielige films om te kijken op Netflix als je zin hebt in een goede huilbui

Bron: Deadline | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen