Poster On Pointe

Alles over de nieuwe docuserie ‘On Pointe’ op Disney+

Alles op Disney+ al uitgespeeld? Niet voor lang! Er komt weer iets aan om naar uit te kijken. De streamingdienst van Disney komt namelijk met een nieuwe docuserie. De serie On Pointe, gaat over een balletschool in New York City and we’re already excited.

On Pointe

In de zesdelige docuserie On Pointe worden studenten van School of American Ballet in New York City één jaar lang gevolgd, terwijl zij hun droom om professional balletdansers te worden, najagen. Dankzij deze docuserie krijgen we een exclusief kijkje in één van de allerbeste dansscholen van de wereld. Sounds cool, right? De leeftijden van de studenten variëren van 8 tot en met 18 jaar. Je ziet de jongste dansers van New York trainen voor de klassieke kerstvoorstelling de Notenkraker en kijkt mee met de oudere dansers, afkomstig uit heel Amerika, die hard trainen voor hun carrière als professioneel danser.

Train at home met CG!’s workouts van professioneel balletdanser Alexander Zhembrovskyy

10x Wist je dit al over balletdanseres Michaela DePrince?

Releasedatum

Disney+ heeft gisteren bekendgemaakt dat On Pointe vanaf vrijdag 18 december te zien is op de streamingdienst. Je kunt direct beginnen met bingewatchen, want alle zes de afleveringen gaan die dag in première op Disney+. Perfecte timing als je het ons vraagt, want dan hoef je je in ieder geval niet te vervelen tijdens de kerstvakantie!

LEES OOK:

Bron & beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen