Pretty Little Liars

Alles wat we weten over de PLL spin-off ‘Pretty Little Liars: Original Sin’

Alle Pretty Little Liars-fans unite! Er komt een brand new spin off van de serie and we’re not in Rosewood anymore…

PLL spin-off

Get ready liars. Er komt een gloednieuwe serie aan. That’s right, er komt nog een Pretty Little Liars spin-off aan: Pretty Little Liars: Original Sin en je wil niet aan A’s bad side staan wanneer ze opnieuw toeslaat op de nieuwe karakters. Het zal zeker niet meer hetzelfde zijn als we terugkeren naar onze favo wereld, maar interessant wordt het zeker dankzij Riverdale-producent Roberto Aguirre-Sacasa. Wat je kunt verwachten van de spin-off? You’re about to find out!

Pretty Little Liars: Original Sin

Gisteren werd een mysterieuze video op de socials van Pretty Little Liars gezet waarin de naam van de show bekend werd gemaakt, maar voordat we die te zien kregen kwam lieten ze eerst een berichtje achter: ‘It’s not what you think, b*tches‘. De naam van de spin-off is ‘Pretty Little Liars: Original Sin.’

Wordt deze serie de opvolger van Pretty Little Liars?!

Story line

Gaan we terug naar Rosewood? Hell no! De spin-off speelt zich af in een compleet andere stad. HBO Max deelde de story line: ‘Twintig jaar geleden werd door een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar gescheurd. Nu, op de dag van vandaag, wordt een groep disparate teenage girls aka een gloednieuw stel Little Liars gekweld en gedwongen om te boeten voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden begingen en die van henzelf. In de donkere, coming-of-RAGE, horror-getinte drama Pretty Little Liars: Original Sin bevinden we ons miles away van Rosewood, maar wel binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum , in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie Little Liars.

Waar kun je de serie kijken?

Net zoals de Gossip Girl-reboot zal ook Pretty Little Liars: Original Sin te zien zijn op HBO Max.

LEES OOK:

Bron: Seventeen| Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen