Cole Sprouse Getty Images

Alles wat we weten over de rumoured girlfriend van Cole Sprouse

Het lijkt erop dat Cole Sprouse over Lili Reinhart is. Hij werd laatst namelijk wel heel close met een meisje gespot in Vancouver. Who is she? Waar komt ze vandaan? Wij zochten het uit.

Cole’s rumoured girlfriend

Okay first things first, waarom we denken dat Cole een nieuwe girlfriend heeft? Well, Cole werd laatst gespot met model Reiña Silva in Vancouver. De twee werden knuffelend gefotografeerd en Cole haar zelfs een kusje op haar wang.

cole sprouse new gf BACKGRID
Beeld: BACKGRID

Sinds de foto’s zijn gelekt, gaan er veel geruchten rond, maar er is nog niks bevestigd. De twee zouden natuurlijk ook gewoon goede vrienden kunnen zijn. Het viel fans pas op dat de twee vrienden zijn toen Reiña model stond voor Cole tijdens een fotoshoot.

Check ook: Cole Sprouse en Kiernan Shipka spelen een koppel in deze brand-new movie

Wie is Reiña Silva?

Ondanks het feit dat er nog niks zeker is, hebben we wél alvast wat info verzameld over Cole’s potential new girlfriend.

1. Ze is model

Reiña kwam in de modellenwereld terecht doordat ze al vroeg begon met dansen. ‘Alle andere meiden begonnen met model staan, en ik dacht ‘Oh my god, dat is zo cool’, vertelt ze in een YouTube-video. Uiteindelijk stuurde ze zelf haar foto’s op naar drie verschillende modellen bureaus in Vancouver and the rest is history.

2. Ze is Canadees

Ze komt uit Vancouver, om precies te zijn. Waarschijnlijk heeft ze Cole daar dan ook ontmoet, aangezien hij daar atm is voor de productie van het vijfde seizoen van Riverdale.

Het nieuwe seizoen van Riverdale lijkt trouwens weer een stuk dichterbij te komen!

3. Ze is 22 jaar oud

Reiña heeft vrij recent nog haar verjaardag gevierd: op 25 oktober. Ze deelde een supperschattige foto van haar pig-shaped birthday cake op Instagram

bday cake

4. Ze heeft al eens model gestaan voor Cole

Hij deelde begin oktober een paar prachtige foto’s van haar.

We weten dus niet zeker wat er precies gaande is tussen de twee, maar it’s safe to say dat we Cole Sprouse en Reiña Silva 100% shippen.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen