Emily in paris

Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 2!

Bonjour, Emily in Paris-fans! Ben jij na het zien van deze nieuwe Netflix-serie ook in love met de city of lights? Dan hebben we goed nieuws voor degene die de serie – net zoals hoofdredacteur Ivana – in één keer hebben uitgekeken: er komt een seizoen 2!

Emily in Paris seizoen 2

OMG, the word is out! Deux is always better than un… Emily’s verblijf wordt verlengd! Iemand uit Savoir (a.k.a het bedrijf waar Emily werkt in de serie, beter bekend als onze vrienden van Netflix) stuurde een speciale brief waarin wordt bevestigd dat Emily nog een tijdje in Parijs zal blijven.

‘We schrijven u om u helaas te informeren dat Emily Cooper nog langer in Parijs zal moeten verblijven‘, begint de brief.

We hopen dat door Emily’s tijd in Parijs te verlengen, ze de relaties die ze al heeft opgebouwd verder zal ontwikkelen, dieper in onze cultuur zal duiken en misschien een paar woorden basis Frans zal oppikken’, schrijft Sylvie in de brief. ‘We zullen samen met u werken aan het aanvragen van een werkvergunning om haar verblijft hier te verlengen. We vinden het geweldig om Emily in Parijs te hebben! Maar laat haar dat alsjeblieft niet weten.’

Well, well. Het lijkt erop dat Sylvie toch een zwak heeft voor Emily after all.

8x Dingen die je vast nog niet wist over ‘Emily in Paris’

Savoir letter

De cast

De cast kwam ook samen om een speciale video te maken om het grote nieuws te vieren. Op basis van degenen die voorbij komen, lijkt het erop dat al onze favoriete castleden terug zullen komen voor een nieuw seizoen vol drama en romantiek in the city of lights. Zoals we kunnen zien aan het einde, moet Emily een grote beslissing moeten nemen tussen Matthieu en Gabriel… Kunnen jullie nog wachten om erachter te komen voor wie ze gaat kiezen?

Dit zijn alle hotspots uit de Netflix-serie Emily in Paris

Wanneer wordt seizoen 2 gefilmd?

Netflix heeft nog niet bevestigd wanneer de productie in Parijs begint, maar er komt in ieder geval een seizoen 2! Dus maak je klaar om nog meer van Parijs te gaan zien, want het is het wachten zeker waard!

Wanneer is seizoen 2 te zien?

Als seizoen 2 ASAP met de productie start (en niet veel tegenslagen heeft door corona), kunnen we het usual schema van Netflix aanhouden dat seizoen 2 een jaar na de première van seizoen 1 verschijnt. Dat betekent dat – als alles meezit – seizoen 2 in oktober 2021 naar Netflix komt.

Dit is de echte leeftijd van Emily in ‘Emily in Paris’

Waar gaat seizoen 2 over?

Spoiler alert!

There’s no doubt dat we zeker meer gaan zien over Emily terwijl ze balans probeert te vinden in haar nieuwe leven in Parijs. Naast haar baas Sylvie bewijzen dat ze alles heeft in huis heeft om te gaan werken, moet ze ook haar relatie met Matthieu goed zien te houden. En natuurlijk kunnen we Gabriel en Camille niet vergeten nu we weten dat Antoine een restaurant heeft gekocht voor Gabriel zodat hij in Parijs kan blijven. Awkward! Helemaal omdat Emily en Gabriel met elkaar naar bed zijn geweest. And to make things even crazier,: Camille stuurde Emily een berichtje met het goede nieuws followed by a ‘Can we talk?’ message. Weet Camille wat er gebeurd is tussen haar Ex en Emily? Of wil ze gewoon haar American BFF om advies vragen hoe ze het beste weer samen kan komen met Gabriel? Guess we’ll have to wait and see to find out!

‘Emily in Paris’-ster Lucas Bravo reageert op kritiek over de show

Bron: Seventeen | Beeld: Emily in Paris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen