Ginny en Georgia Netflix

Alles wat we weten over ‘Ginny & Georgia’ seizoen 2

Ginny & Georgia is de nieuwe hitserie van Netflix en neemt kijkers mee in een flinke rollercoaster. Moeder en dochter duo Ginny en Georgia lijken niet zoveel gemeen te hebben. Toch verandert dit compleet wanneer ze verhuizen naar het kleine stadje Wellsbury in Massachusetts.

Na de heftige finale van het eerste seizoen vragen fans zich af wat er verder staat te wachten voor hun favo moeder en dochter duo. Wat kunnen we verwachten van seizoen 2? En gaat deze wel gemaakt worden?

SPOILER ALERT VOOR SEIZOEN 1!

Komt er een tweede seizoen?

De serie is nog maar net verschenen op Netflix, dus het is nog te vroeg om nu al te zeggen of er een tweede seizoen zal komen. Als je al je vrienden en vriendinnen nu zo snel mogelijk deze serie laat kijken, is er wel een grotere kans dat er een vervolg komt.

Waar gaat het tweede seizoen over?

Er is superveel gebeurd in de seizoens finale, wat ervoor zorgt dat we nu al aan het nadenken zijn over wat er kan gebeuren in een tweede seizoen. Aan het einde van seizoen één zagen we dat Georgia basically wegkwam met de moord van haar ex-man na het gebruiken van vuurwerk om zijn as te verbranden. Het ziet ernaar uit dat Cardova nog niet zal opgeven…

Ondertussen stal Ginny de fiets van Marcus om samen met Austin weg te lopen van huis. Na de grote blowup op school – waar MANG en de rest van de groep erachter kwam dat Ginny vreemd was gegaan met Marcus tijdens haar relatie met Hunter – ziet het ernaar uit dat de vriendengroep niet meer bij elkaar zal blijven. Ook Marcus en Max kwamen nog in een grote vechtpartij terecht na alles dat er was gebeurd op school. Dus, zal Georgia of Marcus op zoek gaan Ginny? Is ze naar haar vader gegaan of toch ergens anders heen? Only time will tell. Wij gaan zeker het eerste seizoen nog een keer bingen!

Wie zien we terug in seizoen twee?

Nu Ginny is vertrokken uit Wellsbury, is de grote vraag wie we terug kunnen verwachten in seizoen twee. Zeker nu er kans is dat het verhaal verder zal gaan in Boston. Toch kunnen we op dit moment alleen speculeren wat er verder gaat gebeuren. Hopelijk vindt Ginny haar weg terug en kunnen we al onze favo karakters samen op het beeldscherm terugzien. 

Wanneer zal het tweede seizoen beginnen met filmen?

Zonder een officiële aankondiging van seizoen twee, zal er nog niks worden opgenomen. Zodra er wel een groen licht wordt gegeven voor een nieuw seizoen, zullen ze ongetwijfeld onmiddellijk beginnen met filmen.

Wanneer wordt het tweede seizoen gereleased?

Netflix houdt ervan om precies één jaar later een nieuw seizoen uit te brengen, maar met de huidige situatie van het coronavirus lopen veel projecten vertraging op. Toch zou het een veilige gok zijn om een nieuw seizoen te verwachten mid 2022.

Bekijk ook ook deze serietip: naar het jaar 2074 met ‘Tribes of Europa’ op Netflix

Schermafbeelding 2021 04 16 Om 09.53.42
SHOP

Bron: Seventeen | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Myronglobe
    Myronglobe
    Reactie: sexy dating sites [url="http://freedatingste.com/?"]personals free [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen