Noosh

Anna Nooshin lanceert eigen beauty label, maar met een speciale feature

Multi-ondernemer Anna Nooshin start deze maand iets compleets nieuws, namelijk haar eigen cosmetica label! De producten van ‘Noosh’ zijn cruelty free, mostly vegan en ontwikkeld in Italië. But wait, there’s more!

Noosh

Noosh komt namelijk met een membership: de producten van het merk zijn alleen via een subscription verkrijgbaar. Ben je een member, dan ontvang je elke maand een nieuwe collectie Noosh producten. Met het nieuwe merk lanceert Anna Nooshin make-up, hair- en skincare.

noosh

Voor €24,95 heb je maandelijks een box met 4 tot 5 beauty producten. Omdat alle tussenpartijen uit het productieproces zijn gehaald en er geen gebruik wordt gemaakt van onnodige verpakking, kon de prijs een stuk naar beneden worden gehaald. De collecties worden bovendien in een gelimiteerde oplage ontwikkeld, dus de producten zijn super exclusive! Via de site van Noosh kun je je inschrijven om een member te worden. Als Noosh member heb je daarnaast ook nog toegang tot een inclusieve, online community, vol tips & tricks, masterclasses en interactieve concepten.

‘Noosh is ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt, maar geen zin heeft om ’s ochtends uren voor de spiegel te staan. De producten zijn dan ook ontwikkeld om je eigen schoonheid te benadrukken. Beauty for your best self, zeggen we.’, zegt Anna erover.

noosh

Beeld: Noosh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen