Ardaamber

Arda en Amber van Temptation Island zijn in verwachting

OMG, er is een Temptation -baby op komst! Arda en Amber, deelnemers van het laatste seizoen, kondigde het nieuws via Instagram aan. De baby heeft zelfs al een eigen Insta-page!

Zwanger

Terwijl het voor de buitenwereld nog maar een paar maanden bekend is dat de twee samenwonen, is Amber nu zwanger van hun eerste kindje. Beiden posten ze een gelukkige post op Instagram.

‘Well… 2020 was echt een hectisch jaar. We hebben veel ups & downs gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan. Ik zei dat er iets groots op komst was en dat is het ook. Er is iets op komst waardoor m’n leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in m’n hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn’, schreef Arda onder zijn foto.

Ook deelde hij alvast de Instagram pagina van baby Türkèr: ‘Volg alvast @baby.trkr 😊
This beautiful story is to be continued…’

Amber laat vervolgens in een uitgebreidere post weten dat het voor haar eerst niet mogelijk zou zijn om zwanger te raken. ‘Not expected but oh baby what a miracle you are. Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belandde met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden, stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van drie prachtige kindjes in één klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” Twee jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelden. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen, maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker’

Het is daarentegen niet de eerste Tempa-baby van dit seizoen, want ook Gianni en Melissa zijn in verwachting!

Temptation Island

Arda deed mee aan Temptation Island met zijn vriendin Elke, waar hij al snel gevoelens kreeg voor verleider Eline. Uiteindelijk liep deze affaire op niks uit en verliet hij het eiland alleen. Totdat hij eenmaal thuis weer in contact kwam met Amber, dé verleidster die Arda continu opzij schoof als hij weer aandacht van Eline kreeg. De twee vielen als een blok voor elkaar, gingen samenwonen en verwachten dus nu hun eerste kindje. Cute!

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: Instagram @arda.trkr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen