Ariana Grande Instagram

Ariana Grande’s verlovingsring is super speciaal om déze reden

Mocht je het nieuws nog niet hebben gehoord: Ariana Grande is verloofd met makelaar Dalton Gomez! Iedereen heeft inmiddels wel de joekel van een ring om haar vinger gespot, maar wist je ook dat – naast huge – deze ring extra speciaal is?

Verlovingsring Ariana Grande

De gorgeous ring van Ari heeft een grote ovale diamant, met ernaast een subtiele parel. Shannon Delaney-Ron, Director of Communications ​bij JamesAllen.com, schat de waarde van de diamant tussen de 5 en 6 karaat en heeft waarschijnlijk tussen de 200k- 300k dollar (!) gekost. En wat de parel betreft, hebben fans wel een hele bijzondere theorie bedacht. Eentje die de ring onbetaalbaar maakt.

Netflix komt met speciale cadeautjes voor alle Ariana Grande-fans

Instagram
Instagram @arianagrande

Grootouders

As we all know, is Ariana heel close met haar opa en oma. Ari’s oma, Marjorie Grande (Ari noemt haar Nonna), is dan ook vaak in de buurt van Ariana te zien. Zo stond Marjorie tijdens MTV Video Music Awards in 2018 ook op het podium tijdens Ari’s performance van God is a Woman. Marjorie’s man, Frank, waar Ari ook heel close mee was, is in 2014 overleden aan kanker. Niet lang na zijn dood plaatste Ariana een foto van een parelring op Twitter.

‘Nonna heeft een ring laten maken met de parel van opa’s dasspeld’, schreef de zangeres bij de foto. ‘Ze zegt dat hij haar in een droom vertelde dat het me zou beschermen. <3’

Natuurlijk denken fans nu dat de parel in Ari’s verlovingsring, de parel van Frank is, which would be absolutely beautiful.

https://twitter.com/prfctbags/status/1340730701038010368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1340730701038010368%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fa35031085%2Fariana-grande-engagement-ring-pearl-story%2F

Check ook: Ariana Grande speelt met déze grote filmsterren in een nieuwe film

Speciaal gemaakt

Entertainment News dook in deze fantheorie en sprak met juwelier Jack Solow, die de ring hielp ontwerpen. Volgens Solow was Ariana’s verloofde, Dalton, ‘erg betrokken bij elke stap van het selectieproces’ en was hij ‘zeer, zeer, specifiek over wat hij wilde’. Blijkbaar was het Dalton’s idee om de ovale diamant een beetje scheef te plaatsen en de parel in het ontwerp mee te nemen. ‘Hij zei dat er een parel in de ring moest komen, omdat het heel speciaal is, dat het element van een parel is heel, heel sentimenteel voor Ariana,’ zei Solow.

Check ook: Billie Eilish deelt bizar verhaal

Dalton’s wist precies wat ‘ie wilde. ‘Alle elementen en details zijn zijn bijdrage,’ zei Solow. ‘Hij sloeg niks over, alles moest perfect zijn. Hij besteedde veel aandacht aan details, en wilde dit heel speciaal maken voor Ari. Dat was zijn doel.’ Solow heeft onlangs nog met Dalton gesproken en blijkbaar is het stel heel blij met het eindresultaat. ‘Ik had een leuk gesprek met Dalton gisteren,’ zei hij. ‘Hij was dankbaar, hij is thrilled en zij is thrilled en terecht, dat zouden ze moeten zijn. Hij heeft het geweldig gedaan en het is een mooie ring.’

Unfortunately weet Solow niet of de parel die in de ring is gebruikt, ook echt dezelfde is als die van Ariana’s opa, zoals fans vermoeden. Een parel is ook Ari’s geboortesteen, dus dat zou een andere reden kunnen zijn.

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen