Elendegeneres

Betekent de kritiek op Ellen DeGeneres het einde van The Ellen Show?

Ellen Degeneres die haar eigen tv programma ‘The Ellen Show’ heeft, krijgt al een tijd een hoop kritiek over zich heen. Zo zou de presentatrice al de camera’s niet draaien eigenlijk helemaal niet aardig zijn.

The Ellen Show

Het leverde al snel dalende kijkcijfers op en er gingen zelfs geruchten dat de show zou gaan stoppen. Toch zegt Telepictures, het bedrijf dat The Ellen Show produceert, dat deze roddels niet kloppen. De show van Ellen bestaat al sinds 2003 en zendt ze nu al een tijdje uit vanuit huis vanwege het coronavirus.

Onaardig

Het begon al een beetje te borrelen toen Nikkie de Jager van NikkieTutorials in januari op bezoek mocht komen in The Ellen Show om haar verhaal te doen over haar coming out. Op tv leek het een gezellig gesprek, maar achter de schermen ging het er heel anders aan toe. ‘Ik werd niet even persoonlijk begroet, zoals dat bij Nederlandse talkshows wel het geval is’, vertelde Nikkie erover. ‘Het was best wel afstandelijk en kil allemaal, dat had ik niet verwacht.’

In maart ging het vervolgens al helemaal los toen de Amerikaanse komiek Kevin T. Porter een tweet postte waarin hij zei dat ‘we op dit moment allemaal een beetje vriendelijkheid nodig hebben. Je weet wel, dat waar Ellen DeGeneres het altijd over heeft!’ om vervolgens te eindigen met ‘‘Want ze is ook berucht als een van de gemeenste mensen. Reageer hierop met de meest krankzinnige verhalen die je hebt gehoord over Ellen, en ik zal voor iedere reactie $ 2 doneren aan de voedselbanken.’ 

Reacties

De tweet ging al snel viral en een heleboel deelden hun ongezouten mening over Ellen. Zelfs oud-collega’s lieten veel los over de ‘belachelijke regels’ die Ellen heeft op de set. Zo werd er beweerd dat Ellen haar personeelsleden naar huis stuurde als ze vond dat ze ‘stonken’ of ‘geen kauwgom in hun mond deden’ voordat ze met haar praatten (ze heeft namelijk een gevoelige neus). Ook werd er gezegd dat de presentatrice werknemers zou ontslaan als ze vond dat hun nagellak niet nauwkeurig genoeg gedaan was.

De tweet van Kevin is inmiddels al 17,6K keer gedeeld met 2,6K reacties. Dat zijn een hoop donaties aan de voedselbank dus! Toch blijft de show (voorlopig) nog doorgaan.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard, AD

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen