Ex On The Beach Bron Mtv

Betekent dit dat deze EOTB-deelnemers een setje zijn?

Het is een komen en gaan van exen in Ex On The Beach: Double Dutch. Toch lijken sommigen elkaar juist gevonden te hebben, in plaats van elkaar in de haren te vliegen. Ook in dit seizoen zijn er twee deelnemers na de opnames samen gespot… Betekent dit dat ze een setje zijn?

EOTB-deelnemers samen gespot

Al since day one van het nieuwe seizoen Ex On The Beach: Double Dutch heeft deelnemer Odim veel oog voor Jørney. Zelfs na de opnames van het MTV-programma lijken de twee deelnemers elkaar nog interessant te vinden. Het leek er namelijk verdacht veel op dat de twee dit weekend samen in een hotel in Amsterdam verbleven, nadat ze beide beelden vanuit dezelfde hotelkamer op hun social media deelde. Odim deelde wat op zijn Instagram Story, terwijl Jørney iets postte op haar Snapchat. Jørney plaatste ook drie zwarte hartjes bij haar foto.

Instagram @juicechannel_
Instagram @juicechannel_

Laatste aflevering EOTB

Voor veel kijkers komt dit nieuws als een verrassing, omdat we in de laatste aflevering van EOTB juist zagen hoe Odim alle spullen van Jørney uit de slaapkamer verplaatste, om plek te maken voor Shani. Odim en Shani hadden immers al eerder in het seizoen gezoend.

Of Odim en Jørney écht een koppel vormen, is niet zeker. De twee hebben zelf nog niks bevestigd of gereageerd op de aannames. Het kan natuurlijk ook een truc zijn om kijkers op het verkeerde been te zetten… Who knows!

Check ook: deze Ex On The Beach-deelnemer is zwanger!

Beeld: MTV, instagram @juicechannel_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen