Kardashians

Betekent dit dat er een nieuwe realityshow over de Kardashians naar Netflix komt?

We zijn nog maar net bijgekomen van het nieuws dat onze fave realityshow, Keeping up with the Kardashians, na 20 seizoenen stopt, maar toch hoeven we niet lang verdrietig te zijn. Rumor has is dat de familie in zee wil gaan met een ander streaming bedrijf…

Eigen mediabedrijf

Volgens een bron heeft de Kardashian-Jenner familie binnen een jaar weer een dik aanbod te pakken. De familie denkt er zelfs overna om een eigen mediabedrijf op te zetten.

Check ook: Kim Kardashian start nieuw ‘Home’ Project

Nieuwe zender

E!, het bedrijf dat de show uitzond, betaalde de familie zo’n 150 miljoen dollar per jaar. Vanwege deze gekke tijd zou de zender dit bedrag niet meer kunnen betalen. Daarom zou de familie – na een korte rustpauze – eventueel een deal willen sluiten met een streamingdienst als Netflix, Amazon of Apple.

‘Er gaat veel meer geld om in streamingservices en bovendien worden die programma’s wereldwijd uitgezonden. Ze staan open voor nieuwe mogelijkheden, maar voor nu nemen ze na het laatste seizoen even rust en maken ze daarna een beslissing over hun toekomst.

Het laatste seizoen van KUWTK is volgend jaar te zien, vertelde Kim eerder deze week in een Instagram-post. Alhoewel fans eerst nog dachten dat Kanye de boosdoener van het einde van de serie was, blijkt het toch anders te zitten…

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen