Gigi Hadid

Betekent dit dat Gigi Hadid is bevallen?!

Dat Gigi en Zayn een virgo baby krijgen werd door Yolanda Hadid bevestigd bij RTL Boulevard en nu we middenin september zitten kan het zomaar eens zijn dat baby Hadid-Malik héél snel geboren wordt of zelfs al geboren is!

Briefje van opa

De vader van Gigi Hadid, Mohamed Hadid (71), kan niet wachten tot zijn kleinkind is geboren en de dochter van Gigi Hadid en haar vriend Zayn Malik te verwelkomen in de familie. Hij schreef zelfs een persoonlijk briefje aan zijn kleindochter en plaatste deze op Instagram. Super cute, maar twee uur later was het bericht ineens verdwenen. Zou dit betekenen dat ‘opa’ Hadid voor zijn beurt heeft gesproken en mini Gigi binnenkort wordt geboren of zelfs al geboren is?

In zijn bericht schreef Mohammed Hadid: ‘Dag mooi kleinkind van me, ik ben het, opa. Mijn hart ontploft van liefde. Ik wens je niets dan het beste toe. Weet dat opa er altijd voor je is. Voor jou doe ik alles, maar dan ook écht alles. Toen ik voor het eerst hoorde dat je er aankwam, moest ik lachen en pinkte ik tegelijkertijd een traantje weg. Ik moest huilen, omdat ik meteen wist dat mijn hart voor altijd aan jou toebehoort‘.

Wist je al dat Nicki Minaj ook in verwachting is?

Auntie Bella

De zus van Gigi, Bella Hadid, poste gisteren ook een suspicious post op Instagram. Een foto van de zusjes samen met de caption ‘ik kan niet stoppen met huilen‘. Zou dit ook een hint zijn of is het een manier om volgers op het verkeerde been te zetten? Keep ya’ll posted!

LEES OOK:

Bron: Elle, RTL Boulevard | Beeld: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen