Untitled Collage (3)

Betekent dit dat Jacob Elordi een nieuwe vriendin heeft?!

Deze twee love birds worden de laatste tijd overal samen gespot en het lijkt er toch echt op dat ze een relatie hebben!

Jacob Elordi en Kaia Gerber

The Kissing Boothster Jacob Elordi en zijn nieuwe love Kaia Gerber zijn de laatste tijd door heel New York samen gespot. Afgelopen week werden ze zelfs hand en hand gezien.

Het is een klein gebaar, maar het feit dat het nog niet zo lang uit is tussen Jacob en Zendaya, en hij nu verdergaat met Kaia is gehuld in zoveel mysterie, dat dit al een big thing is.

Exclusive: Model Kaia Gerber Can't Take Her Eyes Or Hands Off Boyfriend Jacob Elordi In Nyc
Foto: ANP

Zendaya

Jacob en Zendaya zijn waarschijnlijk alweer een paar maanden geleden uit elkaar gegaan, ook al waren ze al een tijdje niet meer samen gezien aangezien ze op afstand in quarantaine zaten. In september zagen we vervolgens Jacob steeds meer met Kaia afspreken.

Kaia

Volgens E! News zijn ‘de twee onafscheidelijk geweest de afgelopen weken’. Ze gaan ‘s avonds samen uiteten en sporten overdag samen in de gym. Jacob nam Kaia zelfs mee naar zijn favoriete date spot, the farmers market, waar hij ook Zendaya en Joey King mee naar toe nam op dates.

Check ook: Joey King zegt dat ze na Jacob Elordi nooit meer met een acteur zal daten

Of course weten we niet zeker of de twee al officieel een koppel zijn. maar we durven wel met zekerheid te zeggen dat ze meer dan vrienden zijn op dit moment.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen