Stranger Things

Bevestigd: er komen nog meer seizoenen van Stranger Things

Get ready, Stranger Things-fans! Het ziet ernaar uit dat we toch nog geen afscheid hoeven te nemen van Hawkins in seizoen 4.

De makers van de serie, de Duffer Brothers, hebben laten weten dat de pandemie van het coronavirus hen wat tijd gaf om na te denken over de toekomst van de show. En wat daaruit is gekomen?  Plenty more seasons!

Seizoen vier zal niet het einde zijn van Stranger Things. We weten wat het einde zal zijn en wanneer deze zal komen. De pandemie heeft ons wat extra tijd gegeven om naar de toekomst de show te kijken en uit te vogelen wat het beste is voor de serie. Nu we dit weten hebben we een beter idee over hoelang we nodig hebben om het verhaal te vertellen‘, vertelden de broers aan The Hollywood Reporter, volgens Nerdist.

Vanaf deze datum is het vijfde seizoen van Jane The Virgin te zien op Netflix

Extra seizoenen

Stranger Things-fans zijn natuurlijk super excited met dit nieuws, maar het filmen laat nog even op zich wachten. De productie van seizoen 4 moet eerst herpakt worden nadat er noodgedwongen gestopt moest worden met filmen vanwege het coronavirus. De Duffer Brothers laten weten dat het filmen van seizoen 4 nog niet van start is gegaan, maar Ross vertelde dat ‘Everyone’s excited to get back to work, maar de prioriteit is de veiligheid van de cast en crew. Aan de hand van hoe veilig het weer is wordt bepaald wanneer we weer teruggaan naar de set‘.

Hoewel de productie moest stoppen, heeft het toch ook in z’n voordeel gewerkt voor de show. ‘We hebben veel meer tijd gehad om aan de scripts te werken. Voor het eerst hebben we alle scripts geschreven en kunnen we nu naar het hele geheel kijken en eventueel aanpassingen maken‘, vertelde Matt.

De fans van Stranger Things kunnen voor nu in ieder geval met een gerust hart wachten op het vierde seizoen van hun favo serie, wetende dat de serie voorlopig nog niet zal stoppen.

LEES OOK:

Beeld: ANP | Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen