Blackisking

De eerste trailer van het nieuwe visuele album van Beyoncé is er

OMG, we kunnen binnenkort een hoop nieuwe muziek (en beeld) van Beyoncé verwachten! Queen B komt namelijk met een brand-new visueel album uit. Het album gaat ‘Black Is King’ heten en zal te zien zijn op Disney+.

Black Is King

Dat Beyoncé een vrouw van velen talenten is, wisten we al. Zo heeft ze niet alleen de liedjes ingezongen op het nieuwe album, oh no. Beyoncé schreef, regisseerde én produceerde het hele album zelf. De nummers zullen gebaseerd zijn op de film The Lion King waar ze zelf alweer meer dan een jaar geleden de stem van Nala insprak. Ook andere stem acteurs uit de Disneyfilm werkten mee aan het album.

Eerder schreven we al over het contract dat Beyoncé met Disney sloot. Check hier wat voor insane bedrag ze daarmee verdiende!

Eerbetoon

‘Black Is King’ is een eerbetoon aan zwarte gezinnen door de geschiedenis. ‘De film is een tijdloos verhaal dat het heden informeert en hervormt. Een hereniging van culturen en gedeelde overtuigingen. Een verhaal over hoe de meest gebroken mensen een buitengewoon geschenk en een doelgerichte toekomst hebben,’ laat Disney weten.

Het visuele album is gefilmd op verschillende locaties, waarbij verschillende beautiful people en landschappen over de wereld worden vastgelegd. Van New York, tot Los Angeles, Zuid Afrika, West Afrika , Londen en België. 

Voor dit nummer zijn Beyoncé en haar man Jay Z aangeklaagd…

Het gehele album is vanaf 31 juli te bekijken op Disney+. Ga jij kijken?

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard, Disney

Beeld: Black is King, Instagram @beyonce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen